Populaire realityshow Keeping Up With the Kardashians maandag in Nederland te streamen

Populaire realityshow Keeping Up With the Kardashians maandag in Nederland te streamen
Via Netflix, Videoland én Amazon Prime

Kijktip :

De eerste seizoenen van Keeping Up With the Kardashians zijn vanaf maandag 1 juni te zien op Netflix en Amazon Prime. De seizoenen 15 t/m 17 zijn nu al te zien bij Videoland.

Netflix: seizoen 1 t/m 4


Vanaf 1 juni zijn seizoen 1 t/m 4 van Keeping Up With the Kardashians te streamen op Netflix. De wereld leerde in 2007 de familie Kardashian en de aanverwante familie Jenner kennen. Het begin van de ruzies van Kim, Khloé en Kourtney en de ingewikkelde relaties tussen de Kardashians en de Jenners.

Amazon Prime Video: seizoen 1 t/m 8


Vanaf 1 juni zijn seizoen 1 t/m 8 van Keeping Up With the Kardashians te streamen op Prime Video. In de volgende seizoenen staan de Kardashians onder druk. Kim's nieuwe vriend en partner Kris Humphries valt niet lekker binnen de hechte familie en Kris Jenner (moeder) wil haar naam terug laten veranderen in Kardashian, waardoor er nieuwe relatieproblemen ontstaan.

Videoland: seizoen 15, 16 en 17


Seizoen 15 t/m 17 van Keeping Up With the Kardashians zijn te streamen op Videoland. Deze seizoenen werden in 2018 en 2019 uitgezonden. Bruce Jenner is veranderd in Caitlyn Jenner, Kim is getrouwd met Kanye West en een kind is onderweg. De andere zussen blijven hard aan hun carrière timmeren.

Keeping Up With the Kardashians is vanaf 1 maand 2020 te zien op Netflix, Videoland en Prime Video. Bekijk hier alle kijktips van week 23.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Populaire realityshow Keeping Up With the Kardashians maandag in Nederland te streamen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV