Zondag 31 mei in De Gevaarlijkste Wegen: Gaby Blaaser en Rintje Ritsma

Zondag 31 mei in De Gevaarlijkste Wegen: Gaby Blaaser en Rintje Ritsma
De ruige wegen van het Balkangebergte

Kijktip :

Komende zondag (30 mei) is er weer een nieuwe aflevering van De Gevaarlijkste Wegen te zien. Deze week gaan tv-personality en (nieuwbakken) realityster Gaby Blaaser en oud-schaatser Rintje Ritsma op een ruige trip door Bulgarije.

Balkangebergte
Gaby en Rintje rijden de route van de Bulgaarse onafhankelijkheid, waarvoor eind negentiende eeuw rond dit gebergte veel is gestreden, en volgen het spoor van de negentiende-eeuwse onafhankelijkheidsstrijder Vasil Levski. Een reis die veel losmaakt en intrigeert.

Schaatser en tv-personality
Gaby Blaaser is een veelbesproken realityster, waarvan haar nieuwe realityserie The Bachelorette nu te streamen is op Videoland. Ritje Ritsma is een stuk minder besproken. De schaatser is nog steeds wel op televisie actief, onder meer als analist bij het schaatsen.

De gevaarlijkste wegen is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De gevaarlijkste wegen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag 31 mei in De Gevaarlijkste Wegen: Gaby Blaaser en Rintje Ritsma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV