Maandag in Op1: Nicolette van Dam over heropening horeca

Maandag in Op1: Nicolette van Dam over heropening horeca
De gasten van maandag 1 juni

Kijktip :

Vanavond is het de beurt aan Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven. Dit duo presenteert elke maandag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

De gasten in Op1 - maandag 1 juni

  • De horeca mocht vandaag weer open. De terrassen en cafés werden geopend voor publiek. Daar werd meteen gebruik van gemaakt Horeca-ondernemers Khalid Oubaha en Nicolette van Dam konden hun geluk niet op vandaag.
  • Ook in Nederland was er vandaag een grote demonstratie tegen het Amerikaanse politiegeweld na de dood van George Floyd. Bij Op1 vertellen Gerda Havertong, Gerald Roethof, Remy Bojansky en Laila Frank over deze protesten.
  • Middelbare scholen openen binnenkort ook de deuren. De scholen waren maanden dicht vanwege de coronacrisis.Paul Rosenmöller is voorzitter van de VO-raad. Hij vertelt over hoe de middelbare scholen de pubers aan de 1,5 meter gaan houden.
  • Daarnaast schuift Eppo van Nispen tot Sevenaer aan. Hij is de directeur van Beeld en Geluid. Eppo zal een ode brengen aan Martine Bijl.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Nicolette van Dam over heropening horeca of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV