Vanavond bij Beau: Gordon over het openen van horecazaken

Vanavond bij Beau: Gordon over het openen van horecazaken
Dit zijn de gasten van maandag 1 juni

Kijktip :

De horeca mocht vandaag de deuren weer open doen. Veel Nederlanders maakten hier gebruik van. Ook gingen duizenden mensen de straat op om te protesteren tegen politiegeweld in Amerika. Onder andere Glen Faria vertelt hierover

Dit zijn de gasten van maandag 1 juni

  • Na de eerste maand van de lockdown was bijna de helft van alle volwassen inwoners van Nederland aangekomen in gewicht. Twee maanden later gaat het land langzaam maar zeker van het slot.Wolter Kroes en Esther van Etten vertellen hierover bij Beau. Ook Martijn Koning schuift aan om hierover mee te praten.
  • We kunnen na 11 weken weer naar het terras. Vandaag mochten de kroegen vanaf 12:00 weer open. Hoe verliep deze dag? Gordon, eigenaar van Blushing en The Burger Room in Blaricum en Amsterdam, schuift aan om hierover te praten. Ook Eveline Wu, eigenaar van restaurant Mood in Eindhoven en Johan de Vos, eigenaar van café Boerke Verschuren in Breda vertellen hierover.
  • CNN was de eerste nieuwszender die 24 uur per dag, 7 dagen per week nieuwsprogramma's uitzond.Rick Nieman werkte in de jaren '90 als verslaggever voor CNN. Hij vertelt waarom dit netwerk baanbrekend was voor de nieuwsverslaggeving wereldwijd.
  • Op de Dam in Amsterdam demonstreerden duizenden mensen vandaag tegen politiegeweld en racisme.Glennis Grace en Glen Faria waren erbij en vertellen over het protest.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Beau: Gordon over het openen van horecazaken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV