Nieuwe seizoenen Grey’s Anatomy en NCIS op Net5

Nieuwe seizoenen Grey’s Anatomy en NCIS op Net5
Vertrouwde hitseries keren terug

Nieuws :

Net5 gaat in 2018 verder met de hitseries NCIS en Grey's Anatomy. De dramaserie NCIS gaat in januari verder met het vijftiende seizoen. Seizoen veertien van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy is vanaf februari te zien op televisie. Beide series worden met dubbele afleveringen uitgezonden.

Special Agent Leroy Gibbs en zijn team onderzoekt in NCIS misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Van moord en spionage tot terrorisme en diefstal, alles wordt onderzocht. Gibbs en McGee zijn twee maanden geleden voor het laatst gezien, terwijl ze vochten tegen een groep rebellen in Paraguay. Het team doet alles om hen terug te vinden. NCIS is de best bekeken dramaserie ter wereld en wordt in Nederland uitgezonden door Net5.

De cast van NCIS

Het dertiende seizoen van Grey’s Anatomy eindigde met een explosie in het ziekenhuis. Hierbij zijn veel slachtoffers gevallen. Bailey geeft het ziekenhuis een make-over na de brand. Owen ontdekt dat zijn zusje Megan nog leeft. Megan is al jarenlang vermist en Owen had alle hoop om zijn zus levend terug te zien allang opgegeven. Daarnaast maken de artsen kennis met een paar nieuwe gezichten. Op 12 maart is de 300e aflevering van Grey’s Anatomy, die vol zit met terugblikken naar de vorige seizoenen.

NCIS seizoen 15 is vanaf woensdag 10 januari met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien op Net5.

Grey's Anatomy seizoen 14 is vanaf maandag 19 februari met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien op Net5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoenen Grey’s Anatomy en NCIS op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV