Prachtige romcom As Good as It Gets zie je zaterdag op België Eén

Prachtige romcom As Good as It Gets zie je zaterdag op België Eén
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Jack Nicholson is één van de meest geroemde acteurs uit de filmgeschiedenis en ook in 1997 bewees hij nog altijd een fenomenale acteur te zijn. Voor zijn rol in de romantische comedy As Good as It Gets werd hij overladen met prijzen. De film is zaterdag te zien op België Eén en je kunt As Good as It Gets streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De sarcastische Melvin (gespeeld door Nicholson) gaat in As Good as It Gets geen confrontatie uit de weg en schept er een duivels genoegen in om zijn medemens te kwetsen. De enige die zijn scheldpartijen kan trotseren, is Carol Connelly (Helen Hunt), een serveerster wier leven in het teken van haar zieke zoon staat. De buren van Melvin, zoals de getalenteerde kunstenaar Simon Bishop (Greg Kinnear), kunnen hun buurman echter niet luchten of zien.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Al bij de release in 1997 werd As Good as It Gets onthaald als een feelgood-meesterwerk. Regisseur James L. Brooks had al eerder bewezen zowel hartverscheurend drama (Terms of Endearment) als lichtvoetige comedy (Broadcast News) te beheersen, en die twee werelden versmelt hij op perfecte wijze in As Good as It Gets. Jack Nicholson steelt de show in de hoofdrol, maar tegenspeelster Helen Hunt laat ook fantastisch acteerwerk zien - beide hoofdrolspelers werden beloond met een Oscar. De film staat in ieder geval garant voor een heerlijk filmavondje.

Cast
Naast Jack Nicholson (The Departed) en Helen Hunt (Cast Away) zijn ook Greg Kinnear (Little Miss Sunshine) en Cuba Gooding jr. (Jerry Maguire) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door James L. Brooks.

As Good as It Gets (1997) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op zaterdag 28 november om 21.20 uur te zien op België Eén. Genre: comedy, drama. Speelduur: 139 minuten.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtige romcom As Good as It Gets zie je zaterdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier