Prachtige romantische comedy As Good as It Gets woensdag te zien op Net 5

Prachtige romantische comedy As Good as It Gets woensdag te zien op Net 5
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Jack Nicholson is één van de meest geroemde acteurs uit de filmgeschiedenis en ook in 1997 bewees hij nog altijd een fenomenale acteur te zijn. Voor zijn rol in de romantische comedy As Good as It Gets werd hij overladen met prijzen. De film is woensdag te zien op Net 5 en je kunt As Good as It Gets streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Het verhaal
De sarcastische Melvin (gespeeld door Nicholson) gaat in As Good as It Gets geen confrontatie uit de weg en schept er een duivels genoegen in om zijn medemens te kwetsen. De enige die zijn scheldpartijen kan trotseren, is Carol Connelly (Helen Hunt), een serveerster wier leven in het teken van haar zieke zoon staat. De buren van Melvin, zoals de getalenteerde kunstenaar Simon Bishop (Greg Kinnear), kunnen hun buurman echter niet luchten of zien.

Feelgood-meesterwerk
Al bij de release in 1997 werd As Good as It Gets onthaald als een feelgood-meesterwerk. Regisseur James L. Brooks had al eerder bewezen zowel hartverscheurend drama (Terms of Endearment) als lichtvoetige comedy (Broadcast News) te beheersen, en die twee werelden versmelt hij op perfecte wijze in As Good as It Gets. Jack Nicholson steelt de show in de hoofdrol, maar tegenspeelster Helen Hunt laat ook fantastisch acteerwerk zien - beide hoofdrolspelers werden beloond met een Oscar. De film staat in ieder geval garant voor een heerlijk filmavondje.

As Good as It Gets (1997) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op woensdag 3 juni om 20.30 uur te zien op Net 5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtige romantische comedy As Good as It Gets woensdag te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV