Donderdag 4 juni in Gestalkt: stalker stuurt lugubere foto's naar Birgit

Donderdag 4 juni in Gestalkt: stalker stuurt lugubere foto's naar Birgit
Thijs Zeeman komt in actie

Kijktip :

Donderdag 4 juni staat er weer een heftige nieuwe aflevering van Gestalkt op het programma. Thijs Zeeman schiet dit keer de jonge, alleenstaande moeder Birgit te hulp. Ze is doodsbang voor haar stalker, die haar al ruim een jaar teistert. Ze heeft echter geen idee wie het is.

Sekssites
Al meer dan een jaar krijgt Birgit dreigementen en lugubere foto's van haar anonieme stalker. Zijn acties gaan zelfs nog een stapje verder: Birgit wordt door hem als prostituee aangeboden op verschillende sekssites. En als je denkt dat het niet lager kan, wordt het nog erger. De stalker gebruikt het recente overlijden van Birgits moeder namelijk om haar het leven zuur te maken.

Aanwijzingen
Ondanks de anonimiteit van de stalker zijn er diverse aanwijzingen naar zijn identiteit. Thijs Zeeman onderzoekt de verschillende personen die achter de terreur zouden kunnen zitten. In elke aflevering van Gestalkt schiet hij namelijk mensen te hulp die gestalkt worden. Samen met het slachtoffer probeert hij zoveel mogelijk bewijs tegen de stalker te verzamelen.

Gestalkt is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Gestalkt terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 4 juni in Gestalkt: stalker stuurt lugubere foto's naar Birgit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV