Corona-special Reizen Waes blijft thuis zie je vrijdag op NPO 3

Corona-special Reizen Waes blijft thuis zie je vrijdag op NPO 3
Tom Waes kan niet op reis door coronavirus

Kijktip :

De Vlaming Tom Waes is inmiddels ook in Nederland bekend door de vele populaire reisprogramma's die hij maakt én zijn rol in de Netflix-serie Undercover. Door de uitbraak van het coronavirus kan hij echter niet meer op reis. In plaats daarvan is de eenmalige special Reizen Waes blijft thuis te zien op NPO 3.

Woonkamer
Vanaf volgende week vrijdag (12 juni) is het nieuwste seizoen van Reizen Waes te zien op NPO 3, dat werd opgenomen vóór de uitbraak van het coronavirus. In deze eenmalige special heeft het virus echter al toegeslagen. Waes wil weten hoe de mensen in de landen die hij bezocht, omgaan met corona. Vanuit zijn eigen woonkamer legt Waes contact met zoveel mogelijk mensen.

Reünie
Met andere woorden: Waes organiseert een online reünie met de halve wereld. De Vlaamse presentator heeft in de afgelopen vier seizoenen van Reizen Waes ruim dertig verschillende plekken over de hele wereld bezocht. Hij heeft honderden mensen ontmoet uit de meest verschillende culturen en met de meest uiteenlopende achtergronden. Hoe zou het eigenlijk met iedereen gaan?

De corona-special Reizen Waes blijft thuis is op vrijdag 5 juni om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de special Reizen Waes blijft thuis terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Corona-special Reizen Waes blijft thuis zie je vrijdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV