Schokkende docu Louis Theroux: Beware of the Tiger vrijdag te zien op NPO 3

Schokkende docu Louis Theroux: Beware of the Tiger vrijdag te zien op NPO 3
Theroux gaat ook langs bij Joe Exotic

Kijktip :

Louis Theroux duikt in de schokkende documentaire Beware of the Tiger in de wereld van de wilde dieren. Het gaat hier niet om dieren in de wildernis; Theroux bezoekt Amerikanen, gewone particulieren, die een wild dier als huisdier proberen te houden. De docu is op vrijdag 5 juni te zien op NPO 3.

Leeuwen en tijgers
Cijfers van het Wereld Natuur Fonds schatten dat er tegenwoordig meer tijgers in gevangenschap in de Verenigde Staten leven dan in het wild in heel Azië. Dat geldt ook voor grote aantallen beren, chimpansees en leeuwen. Met deze statistieken onder de arm bezoekt Theroux de Amerikanen die dieren houden die je normaal gesproken in de natuur van Afrika en Azië ziet.

Joe Exotic
In de documentaire, die stamt uit 2011, duikt er ook al snel een bekend gezicht op: Joe Exotic, een voormalige politieagent uit Oklahoma die ruim 150 tijgers heeft gefokt en verzameld. Nu is hij wereldberoemd door de Netflix-serie Tiger King. Ook gaat Theroux langs bij Connie Casey, die één van Amerika's grootste privéverzamelingen van chimpansees bezit. Verder komt hij onaangenaam dicht bij een aantal grote katten en gevaarlijke primaten.

De documentaire Louis Theroux: Beware of the Tiger is op vrijdag 5 juni om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Louis Theroux: Beware of the Tiger terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende docu Louis Theroux: Beware of the Tiger vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV