Dinsdag in Op1: Klaas Dijkhoff over protesten op de Dam en meer

Dinsdag in Op1: Klaas Dijkhoff over protesten op de Dam en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 2 juni 2020

Kijktip :

Alle OP1-fragmenten van dinsdag 2 juni


Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana presenteren vanavond een nieuwe aflevering van de talkshow Op1. Het gaat vanavond uiteraard over de protesten op de Dam van maandag 1 juni en de rol van Femke Halsema, maar er staan nog meer interessante onderwerpen op de planning. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond allemaal aanschuiven.

DIT ZIJN DE GASTEN VAN DINSDAG 2 JUNI

  • VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff en politiek verslaggever bij de NOS, Xander van der Wulp over de demonstratie op de Dam van maandag, en de rol van burgemeester Femke Halsema.

  • De middelbare scholen openden vandaag weer de deuren en de anderhalve meterregel moet ook daar worden nageleefd. Is het goed gegaan? Daarover praten we met voorzitter van de VO-raad Paul Rosenmöller.

  • Waarom komen burgers in opstand tegen hun gemeentebestuur? Waar is het misgegaan en hoe heeft het zo uit de hand kunnen lopen? In het nieuwe seizoen van het programma Opstandelingen probeert Sophie Hilbrand de vinger op de zere plekken van de lokale democratie te leggen. Met opstandelingen Ray Joustra en Kim Wittop Koning is ze bij Op1 te gast.

  • Gaan geloof en wetenschap samen? Als het aan nanowetenschapper Cees Dekker ligt wel. In zijn nieuwe boek ‘Oer’ combineert hij de oerknal en de evolutie schijnbaar moeiteloos met het Bijbelse scheppingsverhaal. Astronoom en wetenschapsjournalist Govert Schilling vindt deze combinatie van geloof en wetenschap erg ongelukkig.

  • Zanger Frank Boeijen praat bij Op1 over hoe hij inspiratie haalt uit deze corona-tijd.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Klaas Dijkhoff over protesten op de Dam en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV