Dinsdag bij Beau: Sybrand Buma over vakantie in eigen land

Dinsdag bij Beau: Sybrand Buma over vakantie in eigen land
Dit zijn de gasten van dinsdag 2 juni

Kijktip :

Vanavond gaat het bij Beau onder andere over het anti-racisme protest op de Dam in Amsterdam van gisteren (1 juni). Daarnaast komen er ook nog een aantal andere onderwerpen langs tijdens de show. Bekijk hieronder wat er besproken wordt.

Dit zijn de gasten van dindsdag 2 juni

  • Vandaag stond de strafzaak tegen Richard R., oftewel Rico Chileen, op het programma.Saskia Belleman woonde de zaak bij. Bij Beau vertelt ze over de rechtszaak van een van de grote kopstukken van de Amsterdamse onderwereld.
  • We mijden met zijn allen het buitenland voor een vakantie. Daarom gaan veel mensen op vakantie in eigen land. Maar waar strijk je neer voor de zomervakantie? Nynke de Jong en burgemeester van Leeuwarden Sybrand Buma vertellen hierover. Ook de Friezen Tim Douwsma en Sjinkie Knegt vertellen over de pracht van hun provincie.
  • Het anti-racismeprotest op de Dam in Amsterdam heeft voor veel ophef gezorgd. De 1,5 meter werd totaal niet in acht genomen. Aan tafel bij Beau zitten Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. Ook advocaat Geert-Jan Knoops en Tweede Kamerlid Dilan Yesilgöz schuiven aan om te praten over de demonstratie.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Beau: Sybrand Buma over vakantie in eigen land of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV