Woensdag in Op1: Ab Osterhaus en Stef Blok over vakanties in coronatijd en meer

Woensdag in Op1: Ab Osterhaus en Stef Blok over vakanties in coronatijd en meer
De gasten van woensdag 3 juni

Kijktip :

Het is juni en dat betekent dat de meteorologische zomer is begonnen. Veel mensen zijn benieuwd hoe het nu precies zit met de vakanties dit jaar. In Op1 zullen onder meer viroloog Ab Osterhaus en minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok hierover praten.

Tekst gaat door onder video's.

De gasten in Op1 - woensdag 3 juni 2020

  • De gemeente Rotterdam heeft de demonstratie tegen racisme en politiegeweld bij de Erasmusbrug een half uur voor het einde beëindigd. We praten erover met Nourdin el Ouali (NIDA Rotterdam) en Salwa van der Gaag (AD Rotterdams Dagblad).
  • Viroloog Ab Osterhaus praat vanavond over de kans op besmetting met het coronavirus in het vliegtuig.
  • We mogen vanaf 15 juni weer op vakantie, tenminste naar een aantal Europese landen. Is dat wel verstandig? We bespreken het met minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok.
  • Korpschef Frank Paauw van de Amsterdamse politie over zijn afwegingen rondom de antiracisme-demonstratie op De Dam. Waarom had hij niet door dat er zoveel mensen op af zouden komen?
  • Cabaretier Guido Weijers wil ons allemaal weer het theater inkrijgen, maar hoe moet dat met alle corona-maatregelen? Hij bedacht een coronaproof theater!

Presentatie
Op1 wordt op woensdag 3 juni gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Ab Osterhaus en Stef Blok over vakanties in coronatijd en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV