Vanavond bij Beau: Memphis Depay blikt terug op veelbewogen jaar en meer

Vanavond bij Beau: Memphis Depay blikt terug op veelbewogen jaar en meer
De gasten van woensdag 3 juni

Kijktip :

In de uitzending van Beau van woensdag 3 juni wordt onder meer teruggeblikt op de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge, maar er komen ook andere onderwerpen aan bod. Zo vertelt Memphis Depay over het veelbewogen jaar dat hij achter de rug heeft.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Beau - woensdag 3 juni 2020

  • Memphis Depay is dé ster van Olympique Lyon: hij is goed voor maar liefst veertien goals in achttien wedstrijden. En ook in Nederland was hij in de bloei van zijn leven. In december raakte hij zwaar geblesseerd. Bij Beau vertelt hij over zijn veelbewogen jaar.
  • De demonstratie tegen racisme en politiegeweld werd in Rotterdam te druk en om die reden besloot de burgemeester iedereen naar huis te sturen. Aan tafel Vincent Karremans van VVD Rotterdam en Natascha Slagtand, zij praatte de demonstratie aan elkaar.
  • Het hoge woord is eruit: vanaf 15 juni mogen we op vakantie naar veel Europese landen. Dat heeft Mark Rutte vanavond bekendgemaakt tijdens de persconferentie. Ook reageerde hij op de verschillende demonstraties in ons land.Wouter de Winther praat ons bij.
  • Het was een lange tijd spannend, maar we kunnen deze zomer gewoon op vakantie naar het buitenland. Wat betekent dit voor de reisbranche? We bespreken het met Frank Oostdam van reiskoepel ANVR en Petra Kok van TUI Nederland.
  • Exact een week geleden vertelden Jim Bakkum en Varda van Ruyven hoe zij geld inzamelden voor de ernstig zieke baby Jayme. De benodigde 1,9 miljoen euro is binnen, maar vanavond vertellen zij in Beau voor welke uitdaging zij nu staan.

Beau is elke werkdag rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Beau: Memphis Depay blikt terug op veelbewogen jaar en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV