Serierecensie: Fuller House is een matig afscheid van bijzondere 90's show

Serierecensie: Fuller House is een matig afscheid van bijzondere 90's show
Grappig én emotioneel, maar wel flink overdone

Film :

Vanaf 2 juni staat Fuller House op Netflix. Full House was een gigantisch succes en daarom was een spin-off onvermijdelijk. Ook deze spin-off loopt nu weer tegen haar slotseizoen aan. Lees hier de recensie van Fuller House seizoen 5.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Huwelijk
Het huis is voller dan ooit, want Stephanie en Jimmy hebben namelijk een baby gekregen, die aan het begin van dit seizoen nog naamloos is. Ondertussen overwegen D.J. en Steve in het huwelijksbootje te stappen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De eerste seizoenen waren een levensechte 'trip down memory lane' voor de fans van Full House. In seizoen 4 miste er al een klein sausje, maar in dit seizoen hebben we het echt allemaal wel gezien. De serie vernieuwd eigenlijk niet en de opbouw van de afleveringen is ronduit saai. Daarentegen is de emotionele karakterontwikkeling best interessant om te volgen. De serie is grappig en emotioneel, maar het is allemaal een beetje té. Vijf seizoenen is dan ook meer dan voldoende voor deze serie. 2,5 ster blijft er over voor dit vijfde seizoen.

Cast
Candace Cameron Bure (The Wager), Jodie Sweetin (Walt Before Mickey) en Andrea Barber (Days of Our Lives) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Jeff Franklin (Love Stinks).

Fuller House is vanaf 2 juni 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Komedie. IMDb-score: 6,8.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV