Serierecensie: 13 Reasons Why seizoen 4 is een bitter vaarwel

Serierecensie: 13 Reasons Why seizoen 4 is een bitter vaarwel
Wie heeft Bryce Walker vermoord?

Film :

Vanaf vandaag 5 juni staat het laatste seizoen van 13 Reasons Why op Netflix. De grote vraag is natuurlijk: Is Clay er klaar voor om zijn geheimen te onthullen? Met nog eens 10 afleveringen in het verschiet, komt deze populaire maar ook controversiële serie tot een definitief einde. Lees hier de serierecensie van 13 Reasons Why.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Waar gaat de serie over?
Deze serie volgt Hannah, een tiener bij wie het leven alles behalve meezit. Na een reeks dramatische gebeurtenissen besluit ze zelfmoord te plegen, maar niet voordat ze op 13 bandjes vertelt wie er bijgedragen heeft aan die keuze. Clay Jensen, die verliefd is op Hannah, krijgt die bandjes in handen en ontdekt samen met ons wat er gebeurd is.

Onder andere Dylan Minnette en Alisha Boe in de serie '13 Reasons Why'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
13 Reasons Why is een ingrijpende serie met een realistische kijk op het leven van de hedendaagse tieners. Nog één keer naar Liberty High School waar de leerlingen zich opmaken voor hun diploma-uitreiking. Het derde seizoen ging om de moord op (Justin Prentice). En aangezien hij niet heel geliefd was op school lijkt nu iedereen verdacht. Dit laatste seizoen begint met veel vragen, maar komen er ook antwoorden? Deze Young Adult serie is een emotionele en spannende afsluiter vol intriges, verkrachting, drugs, alcohol, plus prima cast en beelden. Een sterk en emotioneel vaarwel voor Clay Jensen, Jessica Davis, Justin Foley, Tony Padilla, en al die anderen. We gaan jullie missen. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Dylan Minnette (Don't Breathe) en Alisha Boe (Poms) zijn ook Brandon Flynn (True Detective) en Christian Navarro (Can You Ever Forgive Me?) in deze serie te zien.

Het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 5 juni te zien op Netflix. Deze serie bevat 10 afleveringen. Genre: Drama. IMDb-score 7,8. Lees hier waar je 13 Reasons Why kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: 13 Reasons Why seizoen 4 is een bitter vaarwel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV