Nieuwe zangwedstrijd We Want More op SBS 6: dit kunnen we ervan verwachten

Nieuwe zangwedstrijd We Want More op SBS 6: dit kunnen we ervan verwachten
Nieuw programma begint op vrijdag 12 juni

Nieuws :

In eerste instantie zou de nieuwe zangwedstrijd We Want More op zaterdag 28 maart beginnen op SBS 6, maar de uitbraak van het coronavirus gooide roet in het eten. Op vrijdag 12 juni is het dan toch zover: elke week is er een nieuwe aflevering van We Want More te zien op SBS 6. Maar wat kunnen we ervan verwachten? Gids.tv zet alle info op een rijtje.

Heb je We Want More gemist? Op Gids.tv kun je de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken.

Opzet van het programma
De eerste zes afleveringen van We Want More draaien volledig om de eerste ronde. Hierin krijgen alle kandidaten de kans om met hun optreden vier van de vijf juryleden te overtuigen van hun kwaliteiten. Met andere woorden: ten minste vier juryleden moeten denken: "We want more!" Het wordt een hele opgave voor de deelnemers, want alle juryleden mogen tot vlak voor het einde van hun optreden hun stem nog intrekken. De kandidaten moeten dus constant op een hoog niveau presteren.

Halve finale en finale
Na de eerste zes afleveringen volgen de halve finales. Ook hierin vallen weer een aantal deelnemers af, want uiteindelijk gaan er slechts twaalf acts door naar de grote finale. Hierin krijgen ze een extra zware taak: ze moeten naast de jury ook 25 muziekexperts én de kijker thuis omver blazen met hun optreden. De beste drie acts krijgen een fantastische beloning. De derde plaats is goed voor 10.000 euro, de tweede plaats is 25.000 euro waard en de winnaar krijgt maar liefst 100.000 euro. In totaal zijn er tien afleveringen van We Want More te zien op SBS 6.

Deelnemers We Want More
Geen deelnemer is te gek voor We Want More. Jong en oud mag meedoen, maar ook de samenstelling van de acts is telkens verschillend. Er komen solisten, duo's en zelfs hele koren langs. De deelnemers variëren ook qua stijl: van gospel tot pop, van jazz tot reggae en van opera tot fado, alles is mogelijk. Bovendien hebben alle artiesten een bijzonder verhaal. Zo is Tess een voorvechtster van Franse muziek en raakt ex-drugsverslaafde Ricardo de jury en het publiek met 'Zij gelooft in mij'.

Jury We Want More

Ali B.

Rapper en tv-persoonlijkheid

André Hazes

Volkszanger en tv-persoonlijkheid

Davina Michelle

Zangeres

Trijntje Oosterhuis

Zangeres en voormalig jurylid The Voice of Holland

Henk Poort

Operazanger

Presentatie We Want More

Wendy van Dijk

Presentatrice, bekend van onder meer Hart in Aktie, The Voice of Holland en Dance Dance Dance

Johnny de Mol

Presentator van onder meer Waar is De Mol?, Superkids en Down met Johnny

Het nieuwe programma We Want More is vanaf vrijdag 12 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe zangwedstrijd We Want More op SBS 6: dit kunnen we ervan verwachten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV