Recensie: The Last Days of American Crime is tergend saaie actiefilm

Recensie: The Last Days of American Crime is tergend saaie actiefilm
Met Edgar Ramirez en Anna Brewster

Film :

Vanaf 5 juni staat The Last Days of American Crime op Netflix. Een actiefilm met een flinke hoeveelheid bloed, seks en geweld, maar is dat genoeg om de gemiddelde kijker mee te vermaken? Lees hier de recensie van The Last Days of American Crime.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Overval van de eeuw
De Amerikaanse regering doet een laatste poging om terrorisme en misdaad te bestrijden door een signaal uit te zenden waardoor het voor iedereen onmogelijk wordt om willens en wetens misdaden te begaan. Graham Bricke, een carrièrecrimineel die nooit zijn grote slag heeft kunnen slaan, werkt samen met de beroemde gangster-nakomeling Kevin Cash en de zwartemarkthacker Shelby Dupree. Ze willen de overval van de eeuw en de laatste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis plegen voordat het signaal afgaat.

Beoordeling van Gids.tv: ★½
De minste voorwaarde die je aan een actiefilm moet kunnen stellen, is dat die film enigszins spannend is om naar te kijken. Daar is bij deze film absoluut geen sprake van: De speelduur van ruim 2 uur is veel te lang, het tempo ligt bedroevend laag en de karakterontwikkeling is in het script niet aanwezig. De explosies en schietpartijen zijn best aardig uitgevoerd, maar verder valt deze film plat op zijn (rode) neus. Voor een soortgelijke film: Bekijk Extraction met Chris Hemsworth in plaats van deze draak. 1,5 ster.

Cast
Naast Edgar Ramírez (Point Break) en Anna Brewster (Star Wars: The Force Awakens) spelen ook Michael Pitt (Ghost in the Shell), Sharlto Copley (Chappie) en Sean Cameron Michael (The Mummy) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Olivier Megaton (Taken 2).

The Last Days of American Crime is vanaf 5 juni 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Actie. Tijdsduur: 148 minuten. IMDb-score: n.n.b.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Last Days of American Crime is tergend saaie actiefilm of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier