Donderdag bij Beau: Peter R. de Vries over zijn rol in het Marengo-proces

Donderdag bij Beau: Peter R. de Vries over zijn rol in het Marengo-proces
Dit zijn de gasten van donderdag 4 juni 2020

Kijktip :

Peter R. de Vries schuift vanavond aan in de talkshow Beau. Vandaag werd bekend dat hij de vertrouwenspersoon van kroongetuige Nabil B. wordt in het Marengo-proces. Bij Beau geeft hij tekst en uitleg. Hieronder zie je wie er nog meer te gast zijn.

Tekst gaat door onder de video.

DE GASTEN IN BEAU - DONDERDAG 4 JUNI 2020

  • Misdaadjournalist Peter R. de Vries en de Bredase advocaat Peter Schouten staan klaar om Nabil B. bij te staan in het grote liquidatieproces Marengo. Het zou een nadrukkelijke wens zijn van de kroongetuige om door zowel De Vries als door Schouten bijgestaan te worden.

  • Het moest dé tv-hit van het voorjaar worden, maar RTL moest noodgedwongen wensenshow Lieve Frogers uitstellen vanwege het coronavirus. Maar, goed nieuws: de opnames gaan langzaam weer beginnen. Vanavond schuift heel de familie Froger aan!

  • Hoogoplopende ruzie tussen minister Ferdinand Grapperhaus en burgemeester Femke Halsema over de demonstratie op de Dam van afgelopen maandag. Het appverkeer tussen hen is naar buiten gebracht.Sven Kockelmann heeft het laatste nieuws en schuift vanavond aan.

  • FVD’er Thierry Baudet is klaar met de lockdown. Het land moet volgens hem weer open en we moeten af van de anderhalvemetersamenleving. Vanavond is hij te gast Beau.

Beau is elke werkdag rond 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV