Komische coronathriller Lockdown zaterdag 6 juni te zien op NPO 3

Komische coronathriller Lockdown zaterdag 6 juni te zien op NPO 3
Toneelgroep Maastricht getroffen door coronacrisis

Kijktip :

Inmiddels is de coronacrisis al een paar maanden aan de gang, en we beginnen langzaam maar zeker de eerste creatieve uitspattingen met betrekking tot het virus te zien. Op zaterdag 6 juni wordt bijvoorbeeld de komische thriller Lockdown uitgezonden op NPO 3. De film gaat over de Toneelgroep Maastricht, die hard wordt getroffen door de coronacrisis.

Faillissement
Wanneer de regering aankondigt dat alle theaters in Nederland moeten sluiten, is de Toneelgroep Maastricht in rep en roer, want een faillissement dreigt. De artistiek leiders maken zich grote zorgen. De een (Michel) om zijn gezondheid en het voortbestaan van het toneelgezelschap, de ander (Servé) is hard op zoek naar nieuwe manieren waarop de Toneelgroep zich kan redden. Servé komt met het idee om de voorstelling die ze zouden spelen op te nemen op film.

Affaire
Het toneelstuk Oresteia wordt zodoende via internet gestreamd, om toch nog wat publiek te trekken en de hoogste financiële nood het hoofd te bieden. Michel kan niet anders dan instemmen, want de toneelgroep moet gered worden, maar echt gelukkig is hij niet. Wat Servé namelijk niet weet, is dat Michel al enige tijd een affaire heeft met Servé's vrouw. Het duurt dan ook niet lang voor de Griekse tragedie zich naar Michels eigen leven verplaatst.

De komische thriller Lockdown is op zaterdag 6 juni om 22.35 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de film Lockdown terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Komische coronathriller Lockdown zaterdag 6 juni te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV