Laatste Boer zoekt vrouw special zondag 7 juni te zien op NPO 1

Laatste Boer zoekt vrouw special zondag 7 juni te zien op NPO 1
Yvon Jaspers bezoekt boer Theo en boer Jan

Kijktip :

In de laatste aflevering van de Boer zoekt vrouw specials gaat Yvon Jaspers nog één keer op bezoek bij twee boeren die in het verleden hebben deelgenomen aan Boer zoekt vrouw. Dit keer kijkt ze hoe het gaat met boer Theo (2015) en boer Jan (2008), die hele verschillende levens leiden.

Single
Boer Theo kijkt samen met Jaspers terug op zijn Boer zoekt vrouw-avontuur, dat niet altijd even soepel verliep. De ongemakkelijke stiltes die tussen Theo en zijn drie vrouwen Nancy, Ria en Sandra vielen, staan hem nog duidelijk op het netvlies. Inmiddels heeft Theo zijn leven radicaal omgegooid: hij is nog altijd single, maar de (kaas)boerderij is verkocht. Hij wordt gelukkig van de vrijheid die hij nu heeft om alleen nog maar dingen te doen die hij leuk vindt.

Afterparty
In 2008 logeerde de Rotterdamse Pauline bij varkensboer Gerard, maar zij vonden de liefde niet bij elkaar. Ook Jan, die datzelfde seizoen meedeed, vond de liefde in eerste instantie niet. Zijn vrouwen verlieten hem zelfs op eigen initiatief. Bij de afterparty van Boer zoekt vrouw sloeg de vonk tussen Jan en Pauline echter over. Ze wonen nu al jaren samen in Friesland, maar ze hebben ook moeilijke tijden gehad - zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Toch houdt de liefde stand.

De laatste Boer zoekt vrouw special is op zondag 7 juni om 20.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke Boer zoekt vrouw special terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste Boer zoekt vrouw special zondag 7 juni te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV