Vanavond op tv: finale The Voice Kids & Louis Theroux bezoekt Joe Exotic

Vanavond op tv: finale The Voice Kids & Louis Theroux bezoekt Joe Exotic
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 5 juni

Kijktip :

Vanavond vindt op RTL4 de grote finale van The Voice Kids plaats, die er anders uit zal zien dan verwacht: coach Anouk zit namelijk in thuisquarantaine en Marco Borsato wordt wegens oververmoeidheid vervangen door Ilse DeLange. Op NPO3 kun je genieten van het reisprogramma van Tom Waes, die deze keer thuis bleef en op diezelfde zender kun je het bezoek van Louis Theroux aan Joe Exotic zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 5 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: The Voice Kids

RTL 4
RTL 4
20:00 uur

Vanavond is de grote finale na een extra lang seizoen van The Voice Kids. Vanwege het coronavirus is de show zonder publiek en een paar dagen geleden opgenomen. Stemmen kan wel, want de uitslag is na afloop live in Beau.

Zonder publiek
In de hoop op een live-finale met publiek werd het seizoen van The Voice Kids verlengd door kortere afleveringen uit te zenden. Helaas is het alsnog een finaleshow zonder publiek geworden. Kijkers kunnen tijdens de uitzending wel stemmen op hun favoriet.

Winnaar
Uiteindelijk zal in Beau, na The Voice Kids, live bekendgemaakt worden welk talent tussen de acht en veertien jaar dit seizoen van The Voice Kids wint en een studiebeurs van 25 duizend euro wint.

Geen Marco en Anouk
Marco Borsato is vanwege zijn oververmoeidheid vervangen door Ilse DeLange. Anouk zit in zelfquarantaine en is ook niet in de studio aanwezig, maar zal via een videoverbinding te zien zijn.

De finalisten:

  • Team Ali: Sham
  • Team Anouk: Rogier
  • Team Ilse/Marco: Jasmijn
  • Team Sanne: Dax


Corona-special: Reizen Waes blijft thuis

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Voordat NPO 3 volgende week vrijdag begint aan het nieuwe seizoen van Reizen Waes, waarin programmamaker en acteur Tom Waes in drie afleveringen door Japan reist, is vanavond het eenmalige 'Reizen Waes blijft thuis' te zien.

Corona
Tom Waes wil weten hoe de mensen in de landen die hij bezocht, omgaan met corona. Vanuit zijn woonkamer probeert Tom contact te leggen met zoveel mogelijk mensen. Een online reünie met de hele wereld.

Culturen
De afgelopen vier seizoenen van Reizen Waes heeft Tom meer dan dertig verschillende bestemmingen over de hele wereld bezocht. Hij heeft honderden mensen ontmoet uit de meest verschillende culturen en met de meest uiteenlopende achtergronden. Hoe zou het eigenlijk met iedereen gaan? En hoe gaat iederen in al die verschillende landen met de crisis om?


Misdaadthriller: Se7en

Veronica
Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vrijdagavond de bekende misdaadfilm Se7en, met daarin glansrollen voor Brad Pitt en Morgan Freeman, nogmaals uit.

Verhaal
De oude rechercheur William Somerset (Freeman) staat op het punt met pensioen te gaan, wanneer een seriemoordenaar die zich focust op mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan de zeven doodzonden aan de oppervlakte komt. Somerset onderzoekt de zaak samen met nieuwkomer David Mills (Pitt). Ze raken steeds dieper verzeild in een duister en morbide spel dat de moordenaar met hen lijkt te spelen.


Louis Theroux: Beware of the Tiger

NPO 3
NPO 3
21:20 uur

Britse documentaire van journalist Louis Theroux over wilde dieren in particulier bezit in de VS.

Gevangenschap
Volgens het Wereld Natuur Fonds leven er vandaag meer tijgers in (privé)gevangenschap in Amerika dan in het wild in heel Azië. Hetzelfde geldt voor grote aantallen leeuwen, beren en chimpansees. Gewapend met deze statistieken trekt Louis Theroux door de Verenigde Staten, op zoek naar mensen die dieren houden die je normaal gesproken in de natuur van Afrika en Azië vindt.

Joe Exotic
Al reizend brengt Louis Theroux een bezoek aan Joe Exotic, een voormalig politieman uit Oklahoma die meer dan 150 tijgers heeft gefokt en verzameld. Ook spreekt hij met Connie Casey, die een van Amerika's grootste privéverzamelingen van chimpansees bezit. Verder komt hij onaangenaam dicht bij een aantal grote katten en gevaarlijke primaten.


Nieuw: Mysteries Of The Deep

Discovery
Discovery
21:30 uur

In Mysteries Of The Deep komen de meest opmerkelijke mysteries over de oceanen op aarde voorbij. De ervaren en extreme visser Jeremy Wade gaat op onderzoek uit en probeert ze te verklaren. De aflevringen zijn elke vrijdag om 21:30 uur op Discovery.

Schepen en vliegtuigen
De oceanen op onze aarde zijn de bron van talloze onopgeloste mysteries. Van schepen of zelfs vliegtuigen die zonder spoor verdwijnen tot onverklaarbare afwijkingen diep onder water.

Waarheid
Jeremy Wade onderzoekt de mysteries van de diepzee en heeft als missie om de waarheid boven water te halen. Met onder andere verloren schatten en onverklaarbare wetenschappelijke verschijnselen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale The Voice Kids & Louis Theroux bezoekt Joe Exotic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV