Bayer Leverkusen - Bayern München live op tv

Bayer Leverkusen - Bayern München live op tv
Bundesliga-topper van het weekend

Sport :

Terwijl Bayern steeds dichter bij het kampioenschap komt, blijft de strijd om de overige Champions League-plekken in de Duitse competitie groot. In de wedstrijd Bayer Leverkusen - Bayern München, zaterdag 6 juni om 15.30 uur op tv bij FOX Sports, spelen beide belangen een grote rol.

Stand
Thuisploeg Leverkusen staat vijfde, net buiten de vier CL-plaatsen, maar het verschil met nummer twee Dortmund is slechts vier punten. Bayern heeft zeven punten voorsprong op de Borussen.

Spanning
Leverkusen kan de spanning dus weer een beetje terugbrengen bij winst, maar doet vooral voor zichzelf goede zaken. In het slechtste geval wint de complete top vier en moet trainer Peter Bosz met zijn ploeg aan een inhaalrace beginnen.

Bayer Leverkusen - Bayern München is zaterdag 6 juni om 15.30 uur te zien op FOX Sports 1 en 4. De voorbeschouwing start om 15.00 uur. Bekijk hier op welk kanaal FOX Sports (soms gratis) bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bayer Leverkusen - Bayern München live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV