De wereld rond met 80-jarigen vanaf zondag 7 juni weer te zien op SBS 6

De wereld rond met 80-jarigen vanaf zondag 7 juni weer te zien op SBS 6
Dennis van der Geest maakt bijzondere reis

Kijktip :

De komkommertijd komt met rasse schreden dichterbij, en dat biedt tv-kijkers de kans om programma's die ze eerst gemist hebben, alsnog te bekijken. Vanaf zondag 7 juni is bijvoorbeeld het tweede seizoen (2018) van de mooie en ontroerende reisserie De wereld rond met 80-jarigen weer te zien op SBS 6.

Hoogbejaarden
We kunnen dus weer genieten van de bij vlagen hilarische belevenissen van acht hoogebejaarde reizigers en hun reisleider, voormalig judoka Dennis van der Geest. De mannen en vrouwen die met hem op reis gaan staan nog volop in het leven, maar ze kennen elkaar voor de start van het programma niet. Goedgemutst beginnen ze aan hun wereldreis, want allemaal hebben ze een droom die ze buiten Nederland willen verwezenlijken.

Jordanië
Sommige ouderen zijn echter nog nooit buiten hun dorp geweest, en dus is het een hele schok als ze in de eerste aflevering naar Jordanië afreizen. In het Midden-Oosten ondervinden ze de geneeskracht van de Dode Zee aan den lijve. Groepsoudste Lou biecht op dat hij een fetisj heeft voor alles wat met de oudheid te maken heeft; hij komt in Jordanië flink aan zijn trekken. Lou gaat op zoek naar Arabische munten met zijn metaaldetector, maar hij wordt verrast met iets veel groters.

Het tweede seizoen van De wereld rond met 80-jarigen is vanaf zondag 7 juni wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van De wereld rond met 80-jarigen terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De wereld rond met 80-jarigen vanaf zondag 7 juni weer te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV