Op1 gaat door in zomer: Deze duo’s presenteren talkshow in juli en augustus

Op1 gaat door in zomer: Deze duo’s presenteren talkshow in juli en augustus
Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink nemen pauze

Nieuws :

Er komt geen zomerstop voor de talkshow Op1. De meeste duo’s keren deze zomer terug, volgens de NPO is er in deze coronacrisis behoefte om de talkshow door te laten gaan.

Twee duo's wisselen elkaar af
“Het publiek weet Op1 goed te vinden en ook de tijdelijke uitbreiding naar zaterdag en zondag in verband met de coronacrisis wordt gewaardeerd. Ook in juli en augustus blijft de NPO open met informerende, opiniërende en onderhoudende programma’s”, zegt Frans Klein, directeur video van NPO. In de zomer gaan de meeste duo’s gewoon door, van maandag tot en met vrijdag. Sommigen gaan wel minder presenteren, zo wisselen Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra en het duo Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg elkaar op maandag af. Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink zijn deze hele zomer niet te zien in Op1, zij nemen als enige duo in juli en augustus een pauze van het programma.

Nieuwe duo’s bij Op1
Er schuiven twee nieuwe duo’s deze zomer aan bij Op1. Nadia Moussaid en Pieter van der Wielen gaan aan de slag voor de VPRO en praten het programma op de vrijdag aan elkaar. Margje Fikse en Kefah Allush nemen de dinsdag voor hun rekening, voor de EO.

Hier een overzicht van de presentatie van Op1 voor de zomer van 2020:

  • Maandag: Willemijn Veenhoven & Erik Dijkstra of Sophie Hilbrand & Hugo Logtenberg (BNNVARA)
  • Dinsdag: Margje Fikse & Kefah Allush (EO)
  • Woensdag: Carrie ten Napel & Charles Groenhuijsen (Omroep MAX)
  • Donderdag: Welmoed Sijtsma & Sander Schimmelpenninck (WNL)
  • Vrijdag: Nadia Moussaid & Pieter van der Wielen (VPRO)

Vanaf 6 juli is Op1 elke werkdag te zien met de zomerduo’s als presentatoren, rond 22.20 uur op NPO 1. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gaat door in zomer: Deze duo’s presenteren talkshow in juli en augustus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV