Nieuw seizoen Say Yes to the Dress Lancashire begint maandag 8 juni op TLC

Nieuw seizoen Say Yes to the Dress Lancashire begint maandag 8 juni op TLC
Gok Wan helpt vrouwen aan een bruidsjurk

Kijktip :

Vanaf maandag 8 juni is het nieuwe seizoen van Say Yes to the Dress Lancashire te zien op TLC. Het fenomeen Say Yes to the Dress heeft zich inmiddels verspreid over de hele wereld. In het Britse graafschap Lancashire helpt Gok Wan vrouwen in de charmante familieboetiek Ava Rose Hamilton aan een bruidsjurk.

Uitdaging
De gepassioneerde stylist Gok Wen mag dan veel ervaring hebben met het kleden van zijn clientèle, toch is elke bruid weer een nieuwe uitdaging. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen stapt de aanstaande bruid Mel zijn winkel binnen. Hij probeert Mel over haar onzekerheden heen te helpen; ze heeft onder tijdsdruk al een jurk gekocht, maar heeft daar nu spijt van. Lukt het Gok Wen om haar wél gelukkig te maken?

Baby-lichaam
Verder ontvangt hij Chelsie, een jonge moeder die worstelt met haar post-baby-lichaam. Gok probeert niet alleen een mooie jurk voor haar te vinden, maar haar ook duidelijk te maken dat ze er beeldschoon uit zal zien op haar trouwdag. Ook Jo is een lastige klant: zij heeft al meer dan tweehonderd jurken gepast, en alles bijgehouden in een spreadsheet. Gok vindt dat ze iets minder analytisch moet zijn en haar gevoel moet laten spreken.

Het nieuwe seizoen van Say Yes to the Dress Lancashire is vanaf maandag 8 juni wekelijks om 19.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Say Yes to the Dress Lancashire begint maandag 8 juni op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV