Nieuw seizoen MAX Vakantieman begint maandag 8 juni op NPO 1

Nieuw seizoen MAX Vakantieman begint maandag 8 juni op NPO 1
Hoe vieren we vakantie tijdens coronapandemie?

Kijktip :

Dit jaar zal ook het seizoen van MAX Vakantieman anders worden dan eerdere jaren. Een groot deel van het programma zal in het teken staan van de manieren waarop we vakantie kunnen vieren tijdens de coronapandemie. Sybrand Niessen bespreekt de veranderingen, problemen én mogelijkheden in de reissector.

Anderhalve meter
In de persconferentie van Mark Rutte van woensdag 3 juni werd bekend dat er zeker een aantal landen zijn waar we naartoe kunnen reizen deze zomer, maar hoe het er precies uit gaat zien blijft onduidelijk. Veel mensen zullen vrij zijn, maar gaan ze ook daadwerkelijk op reis? MAX Vakantieman duikt in de creatieve mogelijkheden, vakanties in het buitenland en de anderhalve meter-vakantie.

Piet Paulusma
In elke aflevering worden de problemen van Nederlandse vakantiegangers behandeld. Jeanine Janssen, de MAX Ombudsman, springt op de bres voor de gedupeerden. MAX Vakantieman komt naast oplossingen voor problemen ook met tips: hoe kun je het beste ontspannen op anderhalve meter afstand? En de nieuwe Omroep MAX-versterking Piet Paulusma bespreekt wekelijks het zomerweer.

Het nieuwe seizoen van MAX Vakantieman is vanaf maandag 8 juni wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX Vakantieman terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV