Vrijdag in Op1: Overheidssteun HEMA, mantelzorgers, Wilfried de Jong en meer

Vrijdag in Op1: Overheidssteun HEMA, mantelzorgers, Wilfried de Jong en meer
De gasten van vrijdag 5 juni

Kijktip :

Vandaag schuiven er weer verschillende gasten aan bij de talkshow Op1. Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand zijn de presentatoren op vrijdag en stellen vragen over diverse onderwerpen aan hun gasten.

De gasten in Op1 - vrijdag 5 juni 2020

• Het kabinet denkt erover om staatssteun te verlenen aan de HEMA. Het is de vraag of de staat deze Nederlandse winkelketen moet redden, daarover praten onderzoeksjournalist en HEMA-kenner, Stefan Vermeulen, en SP-Kamerlid Mahir Alkaya.

• Het is de Week van de Mantelzorg, deze moet ervoor zorgen dat jonge mantelzorgers meer steun krijgen. Vianna Spang, die voor haar moeder en broers zorgt, Viroen Soebedar, die voor zijn moeder zorgt en met Brahim Lakhal, die zich inzet als ambassadeur en al jaren voor zijn broertje Bilal zorgt, vertellen hier meer over.

• Wilfried de Jong komt meer vertellen over zijn boek De Man En Zijn Wielerverhalen. Met stukken over onder meer Gino Bartali, Marianne Vos en Tom Dumoulin. De presentator geeft een snelcursus ‘kijken naar de koers’.

• Politiek redacteur bij NU.nl Avinash Bhikhie, cultuurhistoricus Nancy Jouwe en politiechef Midden-Nederland Martin Sitalsing komen langs en vertellen hun verhaal over racisme en het ongemak in het racisme-debat binnen de politiek en in de samenleving.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Overheidssteun HEMA, mantelzorgers, Wilfried de Jong en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV