Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 24

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 24
Kijtips voor 6 t/m 13 juni

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. 13 Reasons Why, S4 (Netflix)
Het afscheid van de bijzonder populaire Netflix-serie. In het slotseizoen van de serie bereiden de studenten die hun laatste jaar op Liberty High hebben afgerond zich voor op hun diploma-uitreiking. Lees hier waar je 13 Reasons Why kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van 13 Reasons Why.

2. Penoza: The Final Chapter (Netflix)
Twee jaar na haar in scène gezette verdrinkingsdood in het vijfde tv-seizoen van Penoza duikt de gangsterdiva Carmen van Walraven toch weer op. Bekijk hier waar je Penoza: The Final Chapter kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Penoza: The Final Chapter.

3. The Handmaid's Tale, S3 (Ziggo)
In de grauwe dystopie Gilead zijn bijna alle vrouwen onvruchtbaar geworden. In het derde seizoen probeert June (Elisabeth Moss), één van de laatste vrouwen die nog wel kinderen kan krijgen, een revolutie in te luiden. Lees hier waar je The Handmaid's Tale kunt streamen.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Vera, S9 (NPO Plus, 10 juni)
In de opener van seizoen negen onderzoekt Vera Stanhope (Brenda Blethyn) de moord op Joanne Caswell, een forensisch psycholoog in wording die levenloos werd aangetroffen op een vuilnisbelt. Lees hier waar je Vera kunt streamen.

5. Da 5 Bloods (Netflix, 12 juni)
Vier Afro-Amerikaanse veteranen die in Vietnam hebben gediend. Ze moeten nu terug naar het land waar ze zoveel herinneringen hebben, om de overblijfselen van hun gevallen Squad Leader te vinden. Lees hier waar je Da 5 Bloods kunt kijken.

6. Downton Abbey (Prime Video, 12 juni)
Op het landgoed van Downton Abbey wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van een groots feest waarop zelfs Carson aanwezig zal zijn. Intussen staat een volwassener Mary op eigen benen en heeft ze haar verantwoordelijkheid genomen. Lees hier waar je Downton Abbey kunt kijken.

De bioscoopfilm The Goldfinch is ook te streamen op Amazon Prime Video.

7. Artemis Fowl (Disney+, nn juni)
De nieuwe fantasyfilm van Shakespeare-regisseur Kenneth Branagh zou op 29 mei in de bioscopen verschijnen, maar valt nu op 12 juni bij iedereen in de thuisbioscopen te kijken. Lees hier waar je Artemis Fowl kunt kijken.

8. The Woods (Netflix, nn juni)
Vier tieners verdwijnen in 1994 in het bos en iedereen gaat ervan uit dat ze zijn overleden. Een kwart eeuw wordt er niets gevonden en gaat iedereen verder met zijn leven. Tot het lijken van twee van de kinderen worden ontdekt. Lees hier waar je The Woods kunt kijken.

9. Killing Eve (NPO Plus, nn juni)
De verveelde MI5-agente Eve (Sandra Oh) en de extreem dodelijke Villanelle (Jodie Comer) hebben een wederzijdse obsessie. Aan de start van de derde reeks staat Villanelle op het punt te trouwen, niet wetende dat Eve nog leeft. Lees hier waar je Killing Eve kunt streamen.

10. Cosmos: A Space Time Oddesy (Disney+, nn juni)
De alom geprezen documentaire, gepresenteerd door Neil deGrasse Tyson, katapulteert u door het universum van ruimte en tijd en brengt nooit eerder vertelde verhalen tot leven over de heroïsche zoektocht naar kennis en een beter begrip van de natuur. Lees hier waar je Cosmos: A Spacetime Odyssey kunt kijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 24 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV