Indycar Genesys 300 (Texas) live op tv en online

Indycar Genesys 300 (Texas) live op tv en online
Debuut van Nederlander Rinus van Kalmthout

Sport :

Op zaterdag 6 juni gaat de Indycar eindelijk weer van start. Normaal zouden de Indycar Series in maart al van start gaan, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Nu gaan de races toch van start met de Genesys 300 van Texas. De kwalificatie en de race zijn zaterdagavond en zondagnacht te zien op Ziggo Sport.

Bekijk ook de samenvatting van de Genesys 300 van Texas op Gids.tv.

Rinus van Kalmthout
De Nederlandse coureur Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout zal in Texas debuteren als coureur van het Ed Carpenter Racing Team. De eerste race wordt verreden over het spectaculaire circuit van Fort Worth, Texas.

Waar kijk je Indycar?
Abonnees van Ziggo kunnen de Genesys 300 van Texas gratis zien bij Ziggo Sport op kanaal 14. Daarnaast kunnen abonnees van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal alle Formule 1-beelden live op Ziggo Sport Select en Ziggo Racing zien.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Programma Indycar Genesys 300 van Texas live op tv (alles op Ziggo Sport, ZiggoSport Select en Ziggo Racing):

Zaterdag 6 juni

  • 23.00 uur: Kwalificatie

Zondag 7 juni
* 01.30 uur: Race

De Indycar Genesys 300 van Texas is zondag 7 juni om 01.30 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en Ziggo Racing. De samenvatting van de Indycar-race is zondagochtend te zien op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Indycar Genesys 300 (Texas) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV