Zondag in Op1: Heropening terrassen lijkt tegen te vallen, horecaondernemer Johan de Vos vertelt meer

Zondag in Op1: Heropening terrassen lijkt tegen te vallen, horecaondernemer Johan de Vos vertelt meer
Dit zijn de gasten van zondag 7 juni 2020

Kijktip :

Zondag 7 juni, is het weer de beurt aan Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Dit duo presenteert elke zondag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van zondag 7 juni 2020

  • Afgelopen maandag mochten de terrassen weer open. Er werd maanden naar uitgekeken, maar het lijkt toch allemaal wat tegen te vallen. Daarover praten we met Johan de Vos, horecaondernemer en van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Breda.

  • De documentaire ‘Keeper’ die volgende week maandagavond (15 juni om 20:05 uur op NPO 2) te zien is, laat zien dat de keeper 'one of a kind' is. De docu volgt vijf amateurkeepers, van wie er één inmiddels professioneel is geworden.Selena Babb keept op het hoogste professionele niveau bij de Spaanse club Sporting de Huelva. En wie beter dan Ronald Waterreus en Hans van Breukelen kunnen vertellen hoe bijzonder de positie van een keeper is?

  • Zanger Danny Vera en acteur Marcel Hensema hadden grootse plannen voor 2020. Een uitverkocht Afas Live en een debuut op Pinkpop stonden op de planning van Danny. Marcel zou met zijn nieuwe voorstelling ‘Alles In de Hens’ langs de theaters in Nederland trekken. De gemaakte plannen konden de prullenbak in, maar beide heren zaten bepaald niet stil. Afgelopen maanden toerde Marcel langs huiskamers en tuinen om zijn allereerste voorstelling ‘Mijn Ede’ te spelen. Dit weekend stond hij vijf keer voor dertig man in DeLaMar. Danny Vera begon met zijn ‘homerecordings’, nam een nieuw album op en stond gisteren in de Ziggo Dome voor dertig man. Vanavond schuiven beide heren aan.

  • GGD had het druk en de teststraten voor corona werden veel bezocht. Hierover praten we met Sjaak de Gouw, directeur Publieke Gezondheid GGD, die ons de laatste cijfers kan geven van afgelopen week.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: Heropening terrassen lijkt tegen te vallen, horecaondernemer Johan de Vos vertelt meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier