Waar en hoe is de ijzersterke dramaserie I Know This Much Is True te zien?

Waar en hoe is de ijzersterke dramaserie I Know This Much Is True te zien?
Hartverscheurend drama uit de stal van HBO

Kijktip :

Afgelopen maandag (15 juni) is de laatste aflevering van I Know This Much Is True toegevoegd aan Ziggo Movies & Series XL. Het doek is gevallen voor deze dramatische maar zeer indrukwekkende serie, wederom van HBO. Ziggo heeft, naast deze prachtige serie, ook andere series van topkwaliteit in het pakket zitten, zoals Game of Thrones, Chernobyl en Band of Brothers. Waar en hoe kun je deze topseries bekijken?

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

I Know This Much Is True
Deze serie vertelt het ingrijpende verhaal van een man genaamd Dominick Birdsey (Mark Ruffalo) en zijn verwoede pogingen om zijn paranoïde schizofrene tweelingbroer Thomas uit een psychiatrische inrichting te krijgen. Dit wordt zijn missie nadat is gebleken dat er veelvuldig seksueel misbruik wordt gepleegd in de instelling. Ondertussen worstelt Dominick ook met grote tegenslagen in zijn eigen leven, relatie en familie.

Mark Ruffalo in dramaserie 'I Know This Much is True'

Waar en hoe?
Op 11 mei 2020 ging in Nederland bij Ziggo de miniserie I Know This Much Is True in première op HBO. Via Ziggo kan je deze serie (6 afleveringen van ongeveer een uur) in z’n geheel bingen met Ziggo Movies & Series L en XL. De kosten zijn €11,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. Movies & Series is standaard inbegrepen bij de tv-abonnementen Complete en Max. Bekijk hieronder de trailer van de dramaserie I Know This Much Is True.

Lees hier onze serierecensie van I Know This Much Is True.

I Know This Much is True is vanaf 11 mei 2020 te zien bij Ziggo Movies & Series XL. Deze serie bevat 6 afleveringen van ongeveer een uur. Genre: Drama. IMDb-score: 8,2.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV