Ontroerend comedydrama Marley & Me zie je woensdag op Net 5

Ontroerend comedydrama Marley & Me zie je woensdag op Net 5
Ook te streamen via Google Play en Amazon Prime

Kijktip :

Regisseurs die zich wagen aan een comedydrama trappen vaak in de bekende valkuil: óf het is teveel comedy, óf het is teveel drama. Marley & Me neigt behoorlijk naar de dramakant, maar gelukkig zitten er ook genoeg komische momenten in. De film is woensdag te zien op Net 5 en je kunt Marley & Me streamen via onder meer Google Play en Amazon Prime.

Het verhaal
De pasgetrouwde John en Jenny Grogan adopteren Marley, een schattige kleine labradorpup. In een oogwenk groeit de hond uit tot een kolos van vijftig kilo vol ongeremde energie. Marley tovert het huis van de Grogans om tot rampgebied. Naast alle chaos en ongein die Marley in de jaren die volgen veroorzaakt, kijkt hij toe hoe John en Jenny hun pieken en dalen beleven, van baan en huis veranderen en de uitdagingen van gezinsuitbreiding het hoofd bieden. Gaandeweg beseft het stel dat hun ondeugende huisdier het beste in hen naar boven haalt.

Georganiseerde chaos
Een oude Hollywoodwijsheid luidt: werk nooit met dieren of baby's, want die zijn niet te regisseren. Marley & Me mag dus gerust een gewaagd project genoemd worden: de film draait bijna in zijn geheel om een hond die een georganiseerde chaos veroorzaakt. Het leidt tot hilarische taferelen, maar als puntje bij paaltje komt slaat deze film vooral op emotioneel vlak in als een bom. Jennifer Aniston en Owen Wilson, die de (menselijke) hoofdrollen vertolken, worden van het scherm gespeeld door een hond - maar dat is helemaal niet erg.

Marley & Me (2008) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op woensdag 10 juni om 20.30 uur te zien op Net 5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontroerend comedydrama Marley & Me zie je woensdag op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV