Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje in aantocht: dit zijn de kandidaten

Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje in aantocht: dit zijn de kandidaten
Patricia Paay, Miljuschka Witzenhausen en Raymond van Barneveld doen mee

Nieuws :

De opnames van een gloednieuw vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje gaan deze maand van start. Ook dit jaar doen er weer verschillende bekende Nederlanders mee om te laten zien dat zij de beste fotograaf zijn.

Hobby-fotografen krijgen allerlei opdrachten
De hobby-fotografen krijgen allerlei opdrachten van presentator Tijl Beckand om te laten zien wat ze in huis hebben als het om fotografie gaat. Fotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll beoordelen hun werk. Elke week schuift een wisselend jurylid aan met een eigen expertise, hij of zij deelt ook handige tips met de BN’ers.

Dit zijn de deelnemers een nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Miljuschka Witzenhausen

Presentatrice van onder meer RTL Boulevard en 24Kitchen

Patricia Paay
Raymond van Barneveld
Soy Kroon

Acteur, bekend van onder meer Goede tijden, slechte tijden en Hoogvliegers

Bibi Breijman
Janny van der Heijden
Stefano Keizers
Victoria Koblenko
Art Rooijakkers
Bert van Leeuwen

Presentator van onder meer Het familiediner, De laatste 24 uur en Mannen in het wild

Tijl Beckand vereerd
De winnaar van het vijfde seizoen van Het Perfecte Plaatje wint een fotoreportage in National Geographic Magazine. Eerder schreven Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard en Jamie Westland de titel op hun naam. “Een vijfde seizoen kunnen maken van één van de leukste programma’s die er zijn is een groot plezier en een nog grotere eer!”, laat Tijl Beckand weten in een verklaring. “Ik kijk uit naar de verrichtingen, de missers én de pareltjes van een wederom verrassende en gevarieerde groep deelnemers.”

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is dit najaar te zien bij RTL 4, Gids.tv houdt je op de hoogte wanneer het nieuwe seizoen precies wordt uitgezonden.

Afleveringen van het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje worden herhaald vanaf 11 juni, elke donderdag om 20.30 bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje in aantocht: dit zijn de kandidaten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV