Stadsderby Sevilla - Real Betis live op tv

Stadsderby Sevilla - Real Betis live op tv
La Liga weer van start

Sport :

Op donderdag 11 juni begint de eerste speelronde na de 'coronastop' in de Spaanse voetbalcompetitie La Liga met de stadsderby van Sevilla tussen Sevilla FC en Real Betis. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doen om 22.00 uur live verslag op tv.

Coronavirus
Na 27 speelrondes kwam La Liga tot stilstand vanwege de uitbraak van het coronavirus. Nu begint de Spaanse competitie aan het laatste deel van het seizoen: elf speelrondes in de komende weken. Bekijk het volledige programma van de La Liga-herstart.

Derby
Speelronde 28 begint donderdagavond laat met misschien wel de meest beladen voetbalderby in Spanje: Sevilla tegen Real Betis. Het is de nummer drie tegen de nummer twaalf in de stand. Sevilla is dit seizoen 'best of the rest', achter Barcelona en Real Madrid.

Sevilla - Real Betis is donderdaag 11 juni om 22.00 uur live te zien op Ziggo Sport (gratis kanaal 14 voor Ziggo-abonnees) en betaalzender Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 21.00 uur.

Bekijk op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stadsderby Sevilla - Real Betis live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV