Silent Witness seizoen 21 op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni te zien op NPO 2

Silent Witness seizoen 21 op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni te zien op NPO 2
Speciale detectivenachten bij de publieke omroep

Kijktip :

De publieke omroep kiest op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni voor een bijzondere opzet: het complete 21ste seizoen van de Britse detectiveserie Silent Witness wordt op twee avonden uitgezonden tijdens zogeheten "detectivenachten". De manier van uitzenden sluit aan bij het bingewatchen, dat tegenwoordig ontzettend populair is.

Marathonuitzending
Op vrijdag- en zaterdagavond kun je er dus even goed voor gaan zitten, want de afleveringen van Silent Witness seizoen 21 beginnen laat op de avond en duren tot diep in de nacht:

  • Vrijdag 12 juni: aflevering 1 tot en met 3 (22.20 uur - 03.15 uur)
  • Zaterdag 13 juni: aflevering 4 en 5 (22.10 uur - 01.25 uur)

Bekijk hier het volledige overzicht van detectiveseries die deze zomer bij de NPO te zien zijn.

Geheimzinnige man
Het 21ste seizoen van Silent Witness, dat in 2018 voor het eerst werd uitgezonden op de Britse televisie, begint met een onderzoek van het forensisch pathologisch team naar de dood van een geheimzinnige man. Zijn lijk werd gevonden in een afgelegen reservoir. Ondertussen proberen Nikki en Jack om te gaan met de nasleep van hun Mexico-beproeving.

Het 21ste seizoen van Silent Witness is op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Silent Witness terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV