Nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland op SBS 6

Nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland op SBS 6
Alles gaat mis in Lekzand

Kijktip :

In de nieuwe komische dramaserie Zomer in Zeeland vertrekt het gezin van columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) naar Zeeland om een nieuw leven te beginnen. Behalve Sjors’ goede vriendin Juul (Jennifer Hoffman) begrijpt niemand zijn keuze. Eenmaal in Zeeland aangekomen gaat alles mis wat maar mis kan gaan.

De auto van Sjors wordt total loss geramd door een groot rollend kunstwerk. Als hij daarna door de makelaar wordt meegenomen naar zijn nieuwe onderkomen, blijkt hij het verkeerde huis te hebben gekocht. Bovendien is het ook nog eens een deprimerend bouwval. En dat is nog maar het begin. Door het gemis van zijn pas overleden vrouw, gaat de verhuizing naar Zeeland bij de familie Mulder ook met de nodige emoties gepaard. Ondertussen is een aantal dames in Lekzand wel heel erg nieuwsgierig naar de aantrekkelijke vrijgezel Sjors, tot ongenoegen van zijn dochter Fenna (Pip Pellens).

:[article:img](src:"zomer-zeeland-sbs.jpg" title:"Sjors Mulder en zijn kinderen Fenna en Jurgen")

In de serie zijn ook rollen weggelegd voor onder anderen Hanna Verboom, Charlie Chan Dagelet, Kim-Lian van der Meij en Anne-Marie Jung. Zomer in Zeeland is een remake van de zeer succesvolle Australische serie 800 words.

Zomer in Zeeland is vanaf maandag 8 januari wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS 6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV