Het Kwisconcert op zaterdag 13 en 20 juni weer te zien op NPO 1

Het Kwisconcert op zaterdag 13 en 20 juni weer te zien op NPO 1
Herhalingen van afscheidsconcert De Kwis

Kijktip :

De komende twee zaterdagen (13 juni en 20 juni) herhaalt NPO 1 Het Kwisconcert. Dit muzikale feestje fungeerde als de afsluiting en het afscheidsconcert van het satirische nieuwsprogramma De Kwis, dat van 2013 tot en met 2018 te zien was op televisie. Alle hoogtepunten komen voorbij.

Liedjes
In de twee uitzendingen zijn de beste, grappigste en mooiste liedjes uit De Kwis weer te horen. Elke week verzorgden cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe een optreden in dat programma, met in iedere uitzending een nieuw, actueel lied over de voorafgaande week. In Het Kwisconert brengt het duo deze hits voor één keer naar het prestigieuze DeLaMar Theater in Amsterdam.

Piemellied
Het Kwisconcert doet je terugdenken aan opmerkelijke en veelbesproken nieuwsgebeurtenissen uit de afgelopen jaren. Van der Laan en Woe scoorden samen YouTube-hits als 'Samen op de scooter' en 'Pa pa paardenvlees', maar maakten ook maatschapplijk relevante nummers als 'In m'n pietenpak' en 'Het piemellied'. En wat te denken van de hilarische hoogtepunten 'Kan de microfoon aan?' en 'Badr Hari, de musical'?

Het Kwisconcert is op zaterdag 13 en zaterdag 20 juni om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt beide afleveringen van Het Kwisconcert terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Kwisconcert op zaterdag 13 en 20 juni weer te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier