Keiharde actiefilm Brawl in Cell Block 99 zaterdag te zien op RTL 7

Keiharde actiefilm Brawl in Cell Block 99 zaterdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Vince Vaughn staat vooral bekend om zijn ietwat melige rollen in tal van komische films, maar zo nu en dan laat hij zien een fantastische drama-acteur te zijn. Zijn beste rol speelt hij waarschijnlijk in de keiharde actiefilm Brawl in Cell Block 99. De film is zaterdag te zien op RTL 7 en je kunt Brawl in Cell Block 99 streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Het verhaal
Bradley Thomas is een voormalig bokser wiens leven langzaam maar zeker afbrokkelt. Hij raakt zijn baan als automonteur kwijt en ook staat zijn huwelijk op springen. Op dit punt ziet hij geen betere optie dan voor een oude maat te gaan werken als drugskoerier. Zijn situatie verbetert op tijdelijke basis, maar dan breekt er een vuurgevecht uit tussen de politie en zijn meedogenloze handlangers. Wanneer de rook is opgetrokken zit Bradley in de gevangenis, omringd door vijanden. Door hen wordt hij gedwongen gewelddadige handelingen uit te voeren, die de gevangenis in een bloederig slagveld veranderen.

Waanzinnige actie
Het is altijd gevaarlijk als comedy-acteurs uit een hele reeks middelmatige films zich wagen aan een serieuze en buitengewoon grimmige actiefilm. Een onherkenbare Vince Vaughn slaagt er echter glansrijk in zijn personage Bradley Thomas overtuigend neer te zetten. Ook Miami Vice-ster Don Johnson speelt een bijzonder opvallende rol. Regisseur S. Craig Zahler staat bekend om zijn keiharde misdaadfilms en ook in Brawl in Cell Block 99 wordt snoeihard geweld niet geschuwd. Dat maakt de film soms ongemakkelijk om te zien, maar wél meeslepend en fascinerend.

Brawl in Cell Block 99 (2017) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op zaterdag 13 juni om 20.00 uur te zien op RTL 7.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Keiharde actiefilm Brawl in Cell Block 99 zaterdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV