Nieuw programma Amy Schumer Learns to Cook begint zondag op TLC

Nieuw programma Amy Schumer Learns to Cook begint zondag op TLC
Comédienne krijgt kookles van haar man

Kijktip :

Vanaf zondag 14 juni is het nieuwe, op voorhand al hilarische programma Amy Schumer Learns to Cook te zien op TLC. In dit programma krijgt de Amerikaanse comédienne kookles - van haar man. Dat is namelijk chef-kok Chris Fischer. Slaagt Schumer erin iets smakelijks op tafel te toveren?

Lokale boer
Chris werkt volgens een principe waarbij hij de plaatselijke ondernemers steunt, want hij is gespecialiseerd in de farm-to-table cuisine. Hierbij maakt hij gebruik van verse producten die direct van de lokale boer komen. Samen met zijn vrouw Amy bereidt hij de lekkerste maaltijden, die iedereen in de eigen keuken kan bereiden. Bovendien filmen ze het programma zelf, omdat ze in quarantaine zitten.

Inkijkje
Deze manier van filmen zorgt ervoor dat de kijkers van Amy Schumer Learns to Cook ook een exclusief en leuk inkijkje krijgen in het persoonlijke leven van Amy en Chris. Ook Amy zelf heeft er ontzettend veel zin in: "Chris en ik hebben er zin in om onze twee passies te combineren – voor Chris koken en voor mij eten." Samen zorgen ze elke week voor een uurtje overheerlijk vermaak.

Het nieuwe programma Amy Schumer Learns to Cook is vanaf zondag 14 juni wekelijks om 21.00 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Amy Schumer Learns to Cook begint zondag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV