Halve finale Coppa Italia Juventus - AC Milan live op tv en online

Halve finale Coppa Italia Juventus - AC Milan live op tv en online
De Italianen gaan ook weer voetballen!

Sport :

Na de Duitsers en de Spanjaarden gaan vrijdag ook de Italianen weer voetballen. De competitie gaat pas volgende week weer starten, maar de beker wordt deze week uitgespeeld. Vrijdagavond nemen Juventus en AC Milan het tegen elkaar op in de halve finale. De wedstrijd is niet op tv te zien, maar is te volgen op een livestream via Gids.tv.

Coppa Italia
De Coppa Italia is beland in de halve finales. Juventus (met Matthijs de Ligt in de gelederen) wist op 13 februari van dit jaar op het nippertje een gelijkspel te forceren in het San Siro. Het terugduel gaat dus echt nog ergens over. Woensdag wordt de finale gespeeld.

Niet op tv, wél live
De Italiaanse bekerwedstrijden zijn niet op de Nederlandse tv te bekijken. Wel heeft de Italiaanse bond voor beide halve finales en de finale een YouTube-livestream beschikbaar gemaakt om de wedstrijd te kunnen bekijken. De livestream van Juventus - AC Milan kun je ook hier op Gids.tv zien.

Juventus - AC Milan is vrijdag 12 juni vanaf 21.00 uur te zien op een livestream via Gids.tv. Bekijk alle voetbalsamenvattingen op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV