Mission: Impossible-filmreeks begint maandag 15 juni op RTL 7

Mission: Impossible-filmreeks begint maandag 15 juni op RTL 7
Eerste vijf delen worden uitgezonden

Kijktip :

Vanaf maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni zendt RTL 7 elke dag om 20.30 uur een Mission: Impossible-film uit - uiteraard in chronologische volgorde. Alleen het meest recente deel, Mission: Impossible - Fallout (2018), is niet te zien op RTL 7. Je kunt Mission: Impossible - Fallout streamen via onder meer Netflix.

Ethan Hunt
De hoofdpersoon in de filmreeks is geheim agent Ethan Hunt (gespeeld door Tom Cruise). In de eerste film is te zien hoe Jim Phelps en zijn eliteteam in Praag een minutieus plan voorbereiden om een computerschijf met de namen van Amerikaanse spionnen uit handen van de vijand te houden. De operatie gaat echter helemaal mis en het hele team, behalve Hunt en Claire (de mooie vrouw van Phelps), wordt bruut vermoord. Wanneer Hunt contact opneemt met het bureau van zijn regering, wordt hem verteld dat hij wordt beschuldigd van de moorden. Hunt laat dit niet zomaar gebeuren en gaat zelf op zoek naar de echte moordenaars.

Blockbuster-franchise
Met Tom Cruise als grote ster kun je van tevoren op een briefje aangeven dat de Mission: Impossible-films een succes zouden worden, en dat gebeurde dan ook. Filmliefhebbers smullen tot op de dag van vandaag van de enorme blockbuster-franchise, die inmiddels ruim 3,5 miljard dollar heeft opgebracht. Op dit moment wordt er al gewerkt aan een zevende Mission: Impossible-film, die in november 2021 in de bioscopen moet verschijnen.

Tekst gaat door onder video's.

Programmering
De programmering van de Mission: Impossible-films bij RTL 7 ziet er als volgt uit:

Klik hierboven op de filmtitels om te zien waar je de film kunt streamen

De Mission: Impossible-filmreeks is vanaf maandag 15 juni dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 7.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mission: Impossible-filmreeks begint maandag 15 juni op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier