Vrijdag in Beau: Rachel Hazes vertelt over nieuwe kroeg mét museum

Vrijdag in Beau: Rachel Hazes vertelt over nieuwe kroeg mét museum
De gasten van vrijdag 12 juni

Kijktip :

De gasten in Beau - vrijdag 12 juni

  • Groots Met Een Zachte G zou vanavond plaatsvinden, en groots zou het ter ere van Guus Meeuwis zijn 25-jarige jubileum zeker worden. Nu dat helaas niet door kan gaan, vertelt hij bij BEAU over zijn nieuwe plannen: de pop-up club en het nieuwe album dat eraan zit te komen.

  • Terwijl het stil blijft in onze stadions, gaan ze in alle Europese topcompetities weer voetballen. Naar welke wedstrijden moeten we kijken om onze voetballeegte op te vullen? Beau bespreekt het met Jack van Gelder en Kees Jansma.

  • Het was dé wens van André Hazes: een eigen kroeg. Helaas kwam het er nooit van.Rachel Hazes laat de wens van haar overleden man alsnog in vervulling gaan. Samen met horecaondernemer Won Yip werkt ze aan een kroeg mét museum.

  • Een grote groep mensen die thuis van corona herstelden, houden maandenlang klachten. Vanavond zal er bij BEAU over gepraat worden met directeur van het Longfonds Michael Rutgers en ex-coronapatiënt Mirjam Lieffering, zij kan haar normale leven nog steeds niet oppakken.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV