Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 25

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 25
Kijktips van 13 t/m 20 juni

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. Da 5 Bloods (Netflix)
Vier Afro-Amerikaanse veteranen die in Vietnam hebben gediend. Ze moeten nu terug naar het land waar ze zoveel herinneringen hebben, om de overblijfselen van hun gevallen Squad Leader te vinden.. Bekijk hier waar je Da 5 Bloods kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Da 5 Bloods.

2. Artemis Fowl (Disney+)
De nieuwe fantasyfilm van Shakespeare-regisseur Kenneth Branagh zou op 29 mei in de bioscopen verschijnen, maar valt nu op 12 juni bij iedereen in de thuisbioscopen te kijken. Bekijk hier waar je Artemis Fowl kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Artemis Fowl.

3. Killing Eve (NPO Plus)
de verveelde MI5-agente Eve (Sandra Oh) en de extreem dodelijke Villanelle (Jodie Comer) hebben een wederzijdse obsessie. Aan de start van de derde reeks staat Villanelle op het punt te trouwen, niet wetende dat Eve nog leeft. Lees hier waar je Killing Eve kunt streamen.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Absentia, S2 (Videoland, 14 juni)
FBI-agente Emily Byrne verdwijnt tijdens haar jacht op een seriemoordenaar plots van de aardbodem. Zes jaar later wordt ze gevonden in een hutje in de bossen, maar kan ze zich helaas niet meer herinneren wat er precies gebeurd is. Lees hier waar je Absentia kunt kijken.

5. Shetland, S4 (NPO Plus, 15 juni)
Shetland speelt zich af op de eilandjes net boven Schotland. Aan de start van het vierde seizoen heropent Jimmy Perez een oude 'cold case', wanneer de veroordeelde Thomas Malone (Stephen Walters) na 23 jaar in de gevangenis te hebben gezeten alsnog wordt vrijgesproken. Lees hier waar je Shetland kunt streamen.

6. The Hunger Games (Videoland, 15 juni)
In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten deze districten één jongen en één meisje afvaardigen om deel te nemen aan de legendarische Hongerspelen, die live uitgezonden worden op televisie. Lees hier waar je The Hunger Games kunt kijken.

Ook de Hunger Games-sequels The Hunger Games: Caching Fire, The Hunger Games: Mockingjay Part 1 en The Hunger Games: Mockingjay Part 2 zijn vanaf 15 juni te zien op Videoland.

7. Betty, S1 (Ziggo, 15 juni)
Betty volgt een groep jonge vrouwen in New York, die een plekje willen veroveren in de door mannen gedomineerde wereld van het skateboarden. Lees hier waar je Betty kunt kijken.

8. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 (Videoland, 16 juni)

Lees hier de filmrecensie van Huisvrouwen Bestaan Niet 2.

Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) nemen de kijker met een flinke dosis humor mee in hun worsteling met verschillende levensvragen. Lees hier waar je Huisvrouwen Bestaan Niet 2 kunt kijken.

9. The Sinner, S3 (Netflix, 19 juni)
In het derde seizoen onderzoekt Ambrose een mysterieus auto-ongeluk net buiten New York. Bomer speelt Jamie, een aanstaande vader en op het eerste gezicht keurige man, die betrokken was bij het ongeluk. Lees hier waar je The Sinner kunt kijken.

10. Feel The Beat (Netflix, 19 juni)
De vrolijke April, die er niet in slaagt succes te vinden op Broadway, keert terug naar haar kleine geboortestad en wordt met tegenzin gerekruteerd om een buitenbeentje-groep jonge dansers op te leiden voor een grote wedstrijd. Lees hier waar je Feel the Beat kunt kijken.

11. Wasp Network (Netflix, 19 juni)
De Cubaanse piloot René González (Édgar Ramírez) verlaat in de jaren negentig zijn vrouw (Penélope Cruz) en zijn dochter en zich vestigt in de stad Miami. Hij lijkt een nieuw leven op te willen bouwen ver weg van het communistische eiland. Bekijk hier waar je Wasp Network kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 25 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV