Bekijk de eerste trailer van Disney's The Nutcracker and the Four Realms

Bekijk de eerste trailer van Disney's The Nutcracker and the Four Realms
Live-action film volgend jaar in de bioscoop

Video :

Disney komt volgend jaar met een ouderwets sprookje in een hypermodern jasje. Het verhaal is los gebaseerd op The nutcracker and the Mouse King van E.T.A Hoffmann uit 1816. The Nutcracker and the Four Realms wordt een typische kerstfilm en gaat naar verwachting eind 2018 in première. Bekijk hieronder de eerste trailer van de film.

The nutcracker and the Mouse King werd wereldberoemd door de balletversie van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski in 1892. Deze balletvoorstelling is tot op de dag van vandaag overal ter wereld te zien.

Het verhaal gaat over een jong meisje Clara, die op Kerstavond van haar peetvader een bijzondere pop krijgt in de vorm van een Notenkraker. Als de klok twaalf uur slaat en Clara kijkt naar de pop, komt ze plotseling in een magische wereld terrecht waar peperkoek soldaten en de muizen een oorlog voeren. Op haar tocht moet ze een sleutel vinden en komt ze allemaal markante en sprookjesachtige figuren tegen. Met een indrukwekkende cast: Mackenzie Foy, Helen Mirren, Keira Knightley en Morgan Freeman.

Disney maakte eerder al de live-action films The Jungle book en Beauty and the Beast. Inmiddels is ook al bekend gemaakt dat Disney bezig is met live-action versies van Dumbo (het vliegende olifantje), Alladin en The Lion King.

Naar verwachting gaat The Nutcracker and the Four Realms op 2 november 2018 in première.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste trailer van Disney's The Nutcracker and the Four Realms of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV