Vanavond op tv: laatste aflevering Chateau Meiland, start Shetland seizoen 4 en meer

Vanavond op tv: laatste aflevering Chateau Meiland, start Shetland seizoen 4 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 15 juni

Kijktip :

Vanavond is op SBS 6 de laatste aflevering van het derde seizoen van Chateau Meiland te zien. Verder onder meer de start van Shetland seizoen 4. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 15 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Opium op Oerol

NPO 2
NPO 2
19:05 uur

In een alternatieve vorm is er ook dit jaar een reeks afleveringen van Opium op Oerol. Het muziek- en theaterfestival op Terschelling is dit jaar vanwege de crisis niet fysiek, maar digitaal te bezoeken. Cornald Maas is voor het programma wél op het eiland en spreekt daar verschillende theatermakers en podiumkunstenaars over hun werk en hun band met het festival. Harrie Jekkers, Ruben Terlou en Splinter Chabot zijn dagelijks te zien in het programma met hun eigen rubriek.


Docu: Keeper

NPO 2
NPO 2
20:00 uur

De documentaire Keeper is een psychologische zoektocht naar de motivatie en karaktereigenschappen van doelverdedigers. Met de verhalen van een jonge keeper uit Terschelling tijdens zijn zwaarste wedstrijd ooit, de oudste keeper van Nederland die maar blijft duiken, een keepster uit de Eredivisie Vrouwen, en de de voormalige doelman van het Syrische nationale elftal. Ook vertellen voetbalverslaggevers Sjoerd Mossou en Leo Oldenburger over keepers.


Start: Mission: Impossible-reeks

RTL 7
RTL 7
20:29 uur

Deze week zendt RTL 7 de Mission: Impossible-filmreeks uit. In de eerste film worden geheim agent Ethan Hunt (gespeeld door Tom Cruise) en zijn team naar Praag gestuurd met de opdracht om een lijst met de identiteiten van Amerikaanse spionnen uit handen van de vijand te houden. Tijdens de missie lopen ze in de val en Hunt overleeft het als enige. Hunt wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van zijn team en als verrader bestempeld...


Slot: Chateau Meiland

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Vanavond komt het derde seizoen van Chateau Meiland tot een einde. De coronacrisis is duidelijk te merken bij de Meilandjes: er zijn geen gasten, de meeste winkels zijn dicht en ook naar de kapper gaan is nog niet mogelijk tijdens de opnames. Nu er geen gasten zijn op het Chateau is er alle rust om druk te gaan klussen. Er is zelfs tijd om de privévertrekken op te knappen - en dat is hard nodig, want er moeten foto's worden gemaakt voor de verkoop.


Nieuw: Shetland seizoen 4

NPO 2
NPO 2
22:45 uur

Deze week zendt NPO 2 tijdens de detectiveweken van maandag tot en met zaterdag het zesdelige seizoen 4 van de serie Shetland uit. In de detectiveserie Shetland is inspecteur Jimmy Perez na een lange tijd teruggekeerd naar zijn geboortegrond, de ruige en afgelegen Shetlandeilanden. Aan het begin van het nieuwe seizoen moet Perez de moord op Lizzie Kilmuir opnieuw onderzoeken. Na 23 jaar gevangenschap is Thomas Malone namelijk in hoger beroep vrijgesproken.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: laatste aflevering Chateau Meiland, start Shetland seizoen 4 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier