Hoogtepunten uit Evenblij maakt vrienden zie je vanaf dinsdag op NPO 1

Hoogtepunten uit Evenblij maakt vrienden zie je vanaf dinsdag op NPO 1
Compilatie-afleveringen van leukste gesprekken

Kijktip :

Als een volwaardige Ivo Niehe trok Frank Evenblij de afgelopen jaren langs een stoet van bekende Nederlanders voor een leuk, interessant en openhartig gesprek. Vanaf dinsdag 16 juni zendt NPO 1 een aantal hoogtepunten uit, met de meest bijzondere gesprekken.

André Hazes
In de eerste compilatie-aflevering zijn de gesprekken met zanger André Hazes, voetbalster Jackie Groenen, YouTube-ster Nikkie de Jager en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer opnieuw te zien. Tijdens zijn gesprek met Hazes ontdekt Evenblij dat die bloednerveus is voor zijn eerste grote stadionshow in België. Ondertussen vertelt Hazes over zijn tumultueuze liefdesleven, zijn moeilijke vader en de spanningen waar hij mee te kampen heeft.

Moeizame jeugd
Hazes is niet de enige met een moeizame jeugd, want ook Nikkie de Jager vertelt hier eerlijk over. Het leidde ertoe dat ze liever als vrouw dan als man door het leven ging; inmiddels gaat het haar voor de wind, als 's lands grootste YouTuber. Evenblij reist ook naar het buitenland, voor een bezoek aan de Oranjeleeuwin Jackie Groenen in Manchester en een ontroerend gesprek met de excentrieke schrijver Ilja Leonard Pfeijffer in Genua.

De compilatie-afleveringen van Evenblij maakt vrienden zijn vanaf dinsdag 16 juni wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Evenblij maakt vrienden terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV