Prachtige romantische film 5 to 7 zie je dinsdagavond op RTL 8

Prachtige romantische film 5 to 7 zie je dinsdagavond op RTL 8
Ook te streamen via Videoland

Kijktip :

Tegenwoordig worden er zoveel romantische comedy's en drama's gemaakt, dat sommige kleine pareltjes nog weleens wegvallen tussen alle romantiek. Het kleine filmpje 5 to 7 is zo'n film die weinig ophaalde in de bioscopen, maar wel erg leuk is. De film is dinsdag te zien op RTL 8 en je kunt 5 to 7 streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
Brian (gespeeld door Anton Yelchin), een aankomend schrijver, heeft een buitenechtelijke relatie met Arielle (Bérénice Marlohe), de knappe echtgenote van een Franse diplomaat. Als hun liefde zich verder ontwikkelt blijken culturen, wereldstandpunten, persoonlijke ethiek en zelfs dieetvoorkeuren al snel te botsen en als gevolg hiervan voltrekken zich opmerkelijke gebeurtenissen. Het verliefde koppel moet bovendien rekening houden met een belangrijk aspect: ze kunnen elkaar elke dag alleen zien tussen vijf en zeven uur 's avonds.

Bizar ongeluk
De prachtige romantische film 5 to 7 laat nog maar eens zien wat een acteertalent Anton Yelchin was. Naast deze rol schitterde hij ook in films als Star Trek en Green Room, maar in 2016 kwam er voortijdig een einde aan het leven van de jonge acteur als gevolg van een bizar ongeluk met zijn auto. Niettemin kunnen we nog altijd genieten van pareltjes als 5 to 7, waarin New York op schitterende wijze in beeld wordt gebracht en de liefde van het scherm spat. In bijrolletjes zijn bovendien fantastische acteerveteranen als Glenn Close en Frank Langella te zien.

5 to 7 (2014) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op dinsdag 16 juni om 20.30 uur te zien op RTL 8.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige romantische film 5 to 7 zie je dinsdagavond op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV