Special Het beste van Madonna woensdag 17 juni te zien op NPO 3

Special Het beste van Madonna woensdag 17 juni te zien op NPO 3
De grootste hits van de Queen of Pop

Kijktip :

In 1983 brak Madonna op grootse wijze door met haar debuutalbum Madonna, waar klassiekers als 'Holiday', 'Borderline' en 'Lucky Star' op te horen waren. Decennia later is ze nog altijd een wereldster, met tientallen hits op haar naam. In de special Het beste van Madonna vertellen bekende Nederlanders over hun favoriete nummers van de Queen of Pop.

Nicki Minaj
Sinds haar doorbraak in de vroege jaren tachtig behoort Madonna tot het vaste meubilair van de Nederlandse Top 40. Al bijna veertig jaar is ze niet meer weg te denken uit de muziekwereld en in 2008 werd ze zelfs benoemd tot de succesvolste artiest in de geschiedenis van onze hitlijsten (een eer die ze in 2016 weer over moest dragen aan Rihanna). Madonna blijft zichzelf echter vernieuwen: in 2015 kwam ze nog met de single 'Bitch I'm Madonna', een samenwerking met Nicki Minaj.

Controverse
Overigens is Madonna nooit vies geweest van een beetje controverse. Van het zeer seksueel getinte 'Like a Virgin' (1984) en de spraakmakende clip van 'Like a Prayer' (1989), waarin brandende kruizen te zien waren (een verwijzing naar de Ku Klux Klan), tot het beschimpte optreden bij het Eurovisie Songfestival in 2019 en haar laatste album Madame X, waarop ze pleit voor strengere wapenwetten in de Verenigde Staten: Madonna weet nog altijd de krantenkoppen te domineren.

De special Het beste van Madonna is op woensdag 17 juni om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de special Het beste van Madonna terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Special Het beste van Madonna woensdag 17 juni te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen