Nieuw op Netflix in juli 2020

Nieuw op Netflix in juli 2020
Van blockbuster The Old Guard tot slotseizoen Cable Girls

Nieuws :

De zomer is begonnen, dus de meeste mensen zullen steeds meer buiten te vinden zijn. Voor diegenen die wel achter de tv of in de (thuis)bioscoop te vinden zijn: Er is weldegelijk weer nieuw materiaal om uit te kiezen op Netflix. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. Gotham, S5 (1 juli)

Netflix


In het vijfde seizoen is Gotham - net als The Dark Knight Rises - afgesloten van de rest van de wereld, waardoor het de criminelen zijn die de dienst uitmaken. Gotham draait om een jonge James Gordon (Ben McKenzie), die voor de opkomst van Batman in zijn geliefde stad de wet probeert te handhaven. Bekijk hier waar je Gotham kunt streamen.

2. Under The Riccione Sun (1 juli)

Netflix


Een aantal jongeren gaan op vakantie naar Riccione om de zomer te vieren, en ze raken bevriend. Dit lijkt een normale zomer te worden, maar in korte tijd gebeurt er van alles op het gebied van liefde en vriendschap en leren ze elkaar en zichzelf steeds beter kennen. Lees hier waar je Under The Riccione Sun kunt kijken.

3. Catch Me If You Can (1 juni)


Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Bekijk hier waar je Catch Me If You Can kunt streamen.

4. Warrior Nun, S1 (2 juli)

Netflix


De serie gaat over een meisje dat zich in een oorlog bevindt tussen goed en kwaad. Ze heeft speciale krachten en komt terecht in een groep nonnen die de wereld tegen het kwaad proberen te beschermen. Bekijk hier waar je Warrior Nun kunt streamen.

5. Over Water, S2 (3 juli)


Voormalig tv-ster John Beckers krijgt een laatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen nadat hij uit een afkickkliniek komt. Hij gaat aan de slag in het havenbedrijf van zijn schoonvader, maar raakt daarbij betrokken bij het circuit van de gevaarlijkste en lucratiefste handel in de Antwerpse haven: cocaïne. Bekijk hier waar je Over Water kunt streamen.

6. Cable Girls, S5 (3 juli)


In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek. Het tweede deel van het vijfde en laatste seizoen verschijnt op Netflix. Bekijk hier waar je Cable Girls kunt streamen.

7. Ju-On: Origins, S1 (3 juli)


In de Netflix-serie zien we hoe er vreemde dingen gebeuren in het huis van een tv-ster (Yuina Kuroshima). Een paranormaal onderzoeker (Yoshiyoshi Arakawa) probeert te achterhalen wat er aan de hand is, onder meer door te kijken wat er met de vorige bewoners is gebeurd. Bekijk hier waar je Ju-On: Origins kunt streamen.

8. The Baby-Sitters Club, S1 (3 juli)


De serie volgt het leven van vijf jonge tieners uit Stoneybrook, Connecticut. Kristy is de voorzitter en oprichter van de babysittersclub. Samen met Dawn uit LA, de kunstzinnige Claudia, wiskundegenie Stacey en verlegen Mary-Anne gaat ze de uitdaging aan. Bekijk hier waar je The Baby-Sitters Club kunt streamen.

9. Stateless, S1 (8 juli)


Een vrouw die ontsnapt aan een sekte, een vluchteling die op de vlucht is met zijn gezin, een vader die vastzit in een doodlopende baan en een bureaucraat die aan de rand van een nationaal schandaal staat, vinden hun leven verstrengeld in een immigratiedetentiecentrum. Lees hier waar je Stateless kunt kijken.

10. The Protector, S4 (9 juli)


Op het eerste oog is Hakan een doodnormale jongen, maar dan ontdekt hij dat er toch iets bijzonders is. Hij blijkt bij een geheim genootschap te horen waarvoor hij een geheime missie moet vervullen. Bekijk hier waar je The Protector kunt streamen.

11. The Old Guard (10 juli)


Onder leiding van een krijger genaamd Andy heeft een geheime groep hechte huurlingen met mysterieuze onsterfelijkheid eeuwenlang gevochten om de sterfelijke wereld te beschermen. Wanneer het team wordt gerekruteerd om een noodmissie, moeten ze proberen de dreiging te elimineren. Lees hier waar je The Old Guard kunt kijken.

12. Cursed, S1 (17 juli)


De legende luidt dat het zwaard toebehoort aan een echte koning. Maar wat nou als het zwaard een koningin kiest? Bekijk hier waar je Cursed kunt kijken.

13. Suits, S8 (18 juli)


Vier maanden (!) na de finaleafleveringen van het zevende seizoen komt ook het eerste deel van het achtste seizoen binnen op Netflix. Dit zonder Patrick J. Adams en Meghan Markle, die zijn opgestapt in het zevende seizoen. Bekijk hier waar je Suits kunt kijken.

14. The Nun (23 juli)


In het jaar 1952 vindt er een onderzoek plaats bij het Cârța klooster in Roemenië. Deze wordt uitgevoerd door een priester, Father Burke, die hulp krijgt van een non en een novice. Samen zijn ze erop uit om de mysterieuze dood van een non uit te zoeken. Lees hier waar je The Nun kunt kijken.

15. The Kissing Booth 2 (24 juli)


Elle Evans (Joey King) had net de meest romantische zomer van haar leven met haar hervormde bad-guy boyfriend vriendje Noah Flynn (Jacob Elordi). Maar nu gaat Noah naar Harvard en Elle gaat terug naar de middelbare school voor haar laatste jaar. Bekijk hier waar je The Kissing Booth 2 kunt streamen.

16. Good Girls, S3 (26 juli)


Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen. Bekijk hier waar je The Good Girls kunt streamen.

17. The Umbrella Academy, S2 (31 juli)


Zeventien jaar na hun adoptie door hun "vader" komt de groep weer bij elkaar, omdat hun "vader" is overleden. Van liefde voor hun vader is geen sprake meer, maar al snel blijkt dat er veel meer speelt... Bekijk hier waar je The Umbrella Academy kunt streamen.

18. Vis a Vis: El Oasis (31 juli)


Het verhaal van deze spin-off (of, volgens de makers, gewoon het vijfde seizoen) volgt de verdere avonturen van Macarena (Maggie Civantos) en Zulema (Najwa Nimri), die nu ze allebei weer op vrije voeten zijn samen juweliers zijn gaan beroven. Bekijk hier waar je Vis a Vis kunt streamen.


Bekijk ook de nieuwe releases op Disney+, Videoland, Ziggo Movies & Series XL, NPO Plus en Amazon Prime Video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix in juli 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier