Nieuw op Videoland in juli 2020

Nieuw op Videoland in juli 2020
Van Black-ish tot gehele Fast and Furious-franchise

Nieuws :

De zomer is begonnen, dus de meeste mensen zullen steeds meer buiten te vinden zijn. Voor diegenen die wel achter de tv of in de (thuis)bioscoop te vinden zijn: Er is weldegelijk weer nieuw materiaal om uit te kiezen op Videoland. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. The Hustle (5 juli)


Twee vrouwen ontmoeten elkaar en zijn afkomstig uit totaal verschillende werelden. Ze spelen twee professionele bedriegers die hun gram halen bij mannen die op zoek zijn naar kwetsbare vrouwen. Op allerlei creatieve en vooral humoristische manieren werpen ze zichzelf in de strijd om het grote geld. Lees hier waar je The Hustle kunt kijken.

2. Black-ish, S1-5 (6 juli)


Een zwarte man uit de hogere middenklasse wil zijn kinderen culturele identiteit bijbrengen. Hij krijgt daarbij af te rekenen met veel tegenstrijdigheden en obstakels, waaronder zijn liberale vrouw, zijn conservatieve vader en volledig geassimileerde kinderen. Bekijk hier waar je Black-ish kunt streamen.

3. The Dictator (8 juli)


Shabazz Aladeen is een kinderlijke, steenrijke en meedogenloze dictator, die tijdens een bezoek aan New York gegijzeld wordt. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey, een jonge vrijgevige eigenaresse van een Zen Shop, probeert Aladeen zijn macht terug te krijgen. Lees hier waar je The Dictator kunt kijken.

4. Dokter Deen, S1-4 (13 juli)


Monique van de Ven speelt huisarts Maria Deen die een praktijk aan huis runt op Vlieland - eigenlijk is het voor de eilandbewoners meer een soort klein ziekenhuis, aangezien Dokter Deen er ook kleine operaties kan uitvoeren. Ze speelt een belangrijke rol voor de kleurrijke inwoners van het eiland. Bekijk hier waar je Dokter Deen kunt streamen.

5. Patriots Day (15 juli)


Deze film volgt de dramatische gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. De politie begint een klopjacht om te voorkomen dat er een nieuwe aanslag gepleegd wordt. Lees hier waar je Patriots Day kunt kijken.

6. Condor, S2 (16 juli)


Een jonge CIA-analist Joe Turner, wiens idealisme wordt getest wanneer hij toetreedt tot de CIA in de hoop het van binnenuit te hervormen, maar struikelt over een vreselijk maar briljant plan dat het leven van miljoenen mensen bedreigt. Bekijk hier waar je Condor kunt streamen.

7. The Fast and the Furious (23 juli)


Dominic Toretto is de leider van de straatbende die ervan wordt verdacht dure elektronische apparatuur te hebben gestolen. De jonge undercoveragent Brian O'Conner zoekt uit wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen en infiltreert in een bende die aan straatraces doet. Lees hier waar je The Fast and the Furious kunt kijken.

De vervolgdelen uit de Fast & Furious-franchise, te weten 2 Fast 2 Furious, Tokyo Drift, Fast & Furious (4), Fast Five, Furious 6 en Furious 7 zijn op 23 juli ook te zien op Videoland.

8. Flight (25 juli)


Na een wilde avond gaat de geroutineerde piloot Whip Whitaker met een kater aan het werk. Door technische problemen komt het vliegtuig in problemen, maar de ervaren Whip weet een spectaculaire noodlanding te maken. Door het neerstortende toestel veilig te landen redt hij de levens van vrijwel alle passagiers. Lees hier waar je Flight kunt kijken.

9. A Beautiful Mind (28 juli)


Wiskundig wonderkind en supergenie John Forbes Nash Jr. ontdekt halverwege de jaren vijftig een revolutionaire economische theorie. Nash wordt onder anderen opgemerkt door een geheime overheidsorganisatie, die zijn wiskundige talent inschakelen om geheime codes van de communisten te ontcijferen. Lees hier waar je A Beautiful Mind kunt kijken.

10. Fighting With My Family (31 juli)


WWE-worstelaar Paige (Florence Pugh) komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak (Jack Lowden) de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Lees hier waar je Fighting With My Family kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Ziggo Movies & Series XL, NPO Plus en Amazon Prime Video.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV